Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Διανομή τροφίμων εις την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης

Διανομή τροφίμων εις την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης .
Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, 4 Απριλίου 2018, διανεμήθησαν υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, «Δέματα Αγάπης» ενόψει των Αγίων ημερών του Πάσχα, τα οποία περιείχαν, τρόφιμα, κοτόπουλα αλλά και είδη πρώτης ανάγκης, σε συνανθρώπους και σε οικονομικά αδύνατες οικογένειας της επαρχίας του Λαγκαδά, που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της περιόδου αυτής, λόγῳ των πολλών δυσκολιών που διέρχεται η πατρίδα μας.

Στη σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά απηύθυνε πατρικούς λόγους ευχόμενος προς όλους Καλή Ανάσταση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Ιερά Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους για την αποστολή κοτόπουλων και βασικών ειδών διατροφής, την 34η Μ/Χ Ταξιαρχία Πεζικού, καθώς επίσης και όλους όσους στηρίζουν με τις προσφορές τους το φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται στις κατά τόπους ενορίες με τα συσσίτια αλλά και το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως, κατά τις καθιερωμένες καθημερινές αλλά και μηνιαίες, διανομές χρηματικών βοηθημάτων και ειδών πρώτης ανάγκης, φαγητού και τροφίμων.

Προ της διανομής των «Δεμάτων Αγάπης», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, εδέχθη εις τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά κ. Ευστάθιο Στάθη και τους Διοικητές της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού Ασσήρου, Ταξίαρχο Σωτήριο Κωστάκογλου, και της 1ης Ταξιαρχίας Αλεξιπτωτιστών-Καταδρομών Ρεντίνης, Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Βουνίσιο, με τους οποίους και συζήτησαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητος καθώς επίσης αντήλλαξαν και ευχές ενόψει των Εορτών του Αγίου Πάσχα.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή