Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 17/04/2024

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Τομέα Πληροφορικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στην Μασούτης Α.Ε.

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Τομέα Πληροφορικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στην Μασούτης Α.Ε.

Την Πέμπτη 21 Μαϊου 2015, οι σπουδαστές του Τομέα Πληροφορικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκπαιδευτικών επισκέψεων, θα βρεθούνε σε ένα από τα μεγαλύτερα data centers της Βορείου Ελλάδος, στην εταιρεία Μασούτης Α.Ε.

Εκεί θα τους υποδεχθεί ο κύριος Τορτοπίδης Σάββας, Διευθυντής Πληροφορικής της εταιρείας Μασούτης Α.Ε. για να ξεκινήσει η ξενάγηση και η ενημέρωση στους χώρους. Οι σπουδαστές θα δούνε από κοντά το στήσιμο των υπολογιστών, το σύνολο του απαραίτητου εξοπλισμού για τη συλλογή της data και την επεξεργασία της για το τελικό αποτέλεσμα.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες των σπουδαστών του για επιπρόσθετη εκπαίδευση, πέραν της ορισμένης ύλης, συνεχώς πραγματοποιεί εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις και φορείς, προκειμένου να τους παρέχει πρόσβαση στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις του χώρου τους.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Η. Ζιακούλης: Άκουσε τη «Φωνή Λογικής» και κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής

Με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Φωνή Λογικής» κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, Ηλίας Ζιακούλης. Ο κ. Ζιακούλης αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το