Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σε αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Πού εντοπίζονται προβλήματα από τις πυκνές χιονοπτώσεις – Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Τα «δόντια» του θα δείξει και αύριο, Δευτέρα (15/01/2018) ο καιρός, καθώς θα συνεχιστούν οι πυκνές χιονοπτώσεις και οι καταιγίδες.

Αναλυτικά, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν. Πιθανότητα βροχών το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία θα γίνουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Χιονιά στα ορεινά – ημιορεινά και πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και πρόσκαιρα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -01 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά και αρχικά και σε ημιορεινές της Ηπείρου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην κεντρική Στερεά, την κεντρική Πελοπόννησο και τη δυτική Θεσσαλία και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία θα γίνουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Πιθανότητα βροχών το βράδυ στις δυτικές Κυκλάδες. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα βόρεια 3 με 5 μποφόρ και στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Το βράδυ θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Read more: http://www.newsbomb.gr/component/news/story/852542/kairos-h-emy-proeidopoiei-se-aytes-tis-perioxes-tha-xtypisei-i-kakokairia-tis-epomenes-ores#ixzz54AVu6xTM

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λουτρά Λαγκαδά: Τι λέει η αστυνομία για την κλοπή του χρηματοκιβωτίου

Θεσσαλονίκη 19.3.2024: Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών και υπεξαίρεσης, κατά περίπτωση, από εταιρείες του Δήμου Λαγκαδά και εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών. Πέραν της αστυνόμευσης