Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Η κοπή της βασιλόπιτας των Παραρτημάτων Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης

Η κοπή της βασιλόπιτας των Παραρτημάτων, Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης (Π.Α.Α.Π.Α.Θ.) (πρώην ΚΕ.ΠΕ.Π. «ο Άγιος Δημήτριος») και του Ινστιτούτου Αναπτυξιακής Αποκατάστασης (Ι.Α.Α.), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.), πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018.

Σύσσωμη η διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, εργαζόμενοι των Παραρτημάτων, φίλοι των ιδρυμάτων και περιθαλπόμενοι, συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης (Π.Α.Α.Π.Α.Θ.) (πρώην ΚΕ.ΠΕ.Π. «ο Άγιος Δημήτριος») στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, κ. Συλβάνα Καρασαββίδου, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, στους εργαζομένους και τους περιθαλπομένους, στο σύντομο χαιρετισμό της, τόνισε πως στόχος της διοίκησης είναι να παρέχονται σύγχρονες υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στη συνέχεια την κοπή της βασιλόπιτας έκανε ο Β’ Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου και υπεύθυνος των δύο Παραρτημάτων κ. Θεμιστολής Χαρίσης.

Στην κοπή της βασιλόπιτας, παραβρέθηκαν επίσης, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, κ. Μιλτιάδης Οικονόμου, και τα μέλη του Συμβουλίου, κ. Κωνσταντίνος Σίμογλου, κ. Γεράσιμος Στεφανάτος, κ. Χρήστος Κεσόγλου, όπως επίσης και το αναπληρωματικό μέλος κ. Δημήτριος Βακάλης.

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας παραβρέθηκαν επίσης, η διοικητική διευθύντρια του Κέντρου, κ. Ελισάβετ Μωυσιάδου, η οικονομική διευύντρια του Κέντρου, κ. Μαρία Μωυσίδου και οι διευθυντές των Παραρτημάτων, κ. Ελένη Χατζόγλου και κ. Χρήστος Ξανθόπουλος, μαζί με υπαλλήλους.

Παρέστησαν επίσης, η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Φίλων, κ. Στέλλα Χυτίρογλου και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, η πρόεδρος του Ομίλων Φίλων Αναστασίας (ΟΦΑ) και το μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή