Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 25/04/2024

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα από τους εργαζόμενους

Άλλο ένα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων από τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ένας ακόμα εργαζόμενος χάνει την ζωή του αυτή τη φορά του Δήμου Ικαρίας-Φούρνων.

Οι πολιτικές μείωσης προσωπικού, η έλλειψη πόρων που έχει οδηγήσει σε οικονομική ασφυξία και κατάρρευση τους Δήμους, η εντατικοποίηση της εργασίας και η μη τήρηση κανόνων Υγείας, Ασφαλείας και συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού έχουν φέρει ως αποτέλεσμα δεκάδες θανατηφόρα ατυχήματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη σε όλους τους οικείους του και στους συναδέλφους του στο Δήμο και καλεί τους εργαζόμενους σε όλους τους Ο.Τ.Α. της χώρας να καταγγείλουν στις αρμόδιες υπηρεσίες οποιαδήποτε παραβίαση της νομοθεσίας για την Υγιεινή και Ασφάλεια προκειμένου να προστατέψουμε τις ζωές μας.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα