Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Καμιά κουβέντα για την «ταμπακιέρα»… από το ΜΕ.Τ.Α.-Ο.Τ.Α.

Καμιά κουβέντα για την «ταμπακιέρα»… από το ΜΕ.Τ.Α.-Ο.Τ.Α.

 

        Δεν μπήκε καν στο κόπο η ηγεσία του ΜΕ.Τ.Α.-Ο.Τ.Α. να δώσει απαντήσεις στους εργαζόμενους για την απαράδεκτη και αντιδεοντολογική στάση της στο ζήτημα της Απεργίας-Αποχής από την εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου 2015. Όχι μόνο θυσίασε το συμφέρον των εργαζομένων που διεκδικούν την δεδουλευμένη εκλογική αποζημίωση των εκλογών του Μαΐου του 2014 και του 2012, αλλά φρόντισε να υποβαθμίσει και να απαξιώσει την απόφαση που όλα τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ψήφισαν δημοσιοποιώντας την αυθαίρετη «δική τους άποψη» περί αναποτελεσματικής κινητοποίησης. Προφανώς δεν ρώτησαν τους εργαζόμενους που παραμένουν απλήρωτοι αλλά το κόμμα!!!

Για την «ταμπακιέρα… κουβέντα»!!! Ούτε λέξη για το πόσο πράγματι ριζοσπαστικό είναι ο επικεφαλής μιας συνδικαλιστικής παράταξης που ευαγγελίζεται και υπερασπίζεται το νέο, το άφθαρτο, το αδιάφθορο, το ανατρεπτικό, να μην είναι συνδικαλιστικά εκλεγμένος πουθενά, ενώ αποσπάστηκε σε βουλευτικό γραφείο μόνο και μόνο για να μην εργάζεται.

       Στα δικά μας… μέρη αποτελεί τον ορισμό του επαγγελματικού κομματικού συνδικαλιστή που κάνει το παν να μετατραπεί σε επαγγελματία εργοδοτικό συνδικαλιστή.

      Προφανώς και δεν θα απαντήσουν και για τις πολλές άλλες πανομοιότυπες περιπτώσεις «ριζοσπατικοποιημένων συνδικαλιστών» του ΜΕ.Τ.Α.-Ο.Τ.Α. που έκαναν ακριβώς το ίδιο!!!

       Ο σοφός λαός έχει πάντα δίκιο. Το ψάρι  βρομάει πάντα από το κεφάλι!!!   

 

Αθήνα, Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα