Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Λαγκαδάς : Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής συνταξιούχων του ΟΓΑ για δωρεάν διακοπές

Από 11-6-2015 έως και 30-6-2015

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής δικαιούχων Παροχών Αγροτικής Εστίας στα προγράμματα του ΛΑΕ έτους 2015

Από 11-6-2015 έως και 30-6-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΑΕ
Κοινωνικός Τουρισμός (6ήμερες διακοπές)
Ιαματικός Τουρισμός (6ήμερες διακοπές και 4 απλές λούσεις σε εγκαταστάσεις υδροθεραπευτηρίων)
Εκδρομικό Πρόγραμμα με 3ήμερες, 2ήμερες και μονοήμερες εκδρομές
Δωρεάν Παροχή Βιβλίων
Δωρεάν Παροχή Εισιτηρίων Θεάτρου
Οι δικαιούχοι θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση, στην οποία προηγούνται όσοι δεν έχουν κληρωθεί τα τρία (3) τελευταία χρόνια στα ανωτέρω προγράμματα με ένδειξη 1 και 3 και όσοι δεν έχουν κληρωθεί τον προηγούμενο χρόνο στα ανωτέρω προγράμματα με ένδειξη 2,4 και 5.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ όλων των κατηγοριών.
Οι ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι, ή έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση καταβολής των οφειλών και τηρούν τους όρους αυτής, κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης.
Οι σύζυγοι των ως άνω προσώπων, εφόσον είναι δικαιούχοι του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας.
Τα μέλη των οικογενειών των ανωτέρω προσώπων (σύζυγοι – παιδιά) που είναι έμμεσα ασφαλισμένα στον ΟΓΑ.
Δικαιούχοι σύνταξης επιζώντων.
Στο πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού συμμετέχουν ΜΟΝΟ οι συνταξιούχοι (τα άτομα που λαμβάνουν ορφανική σύνταξη ΔΕΝ συμμετέχουν). Σε περίπτωση ζεύγους, συμμετέχει μόνο ο/η συνταξιούχος σύζυγος όχι ο/η ασφαλισμένος/η σύζυγος.

Όλα τα παραπάνω πρόσωπα πρέπει να κατέχουν Βιβλιάριο Υγείας ΟΓΑ δηλαδή να είναι δικαιούχοι περίθαλψης ΟΓΑ με ενεργή Ασφαλιστική Ικανότητα, Σε περίπτωση που κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για συμμετοχή στα προγράμματα. έχετε ενταχθεί πρόσφατα στο καθεστώς των 100 δόσεων ή έχετε πληρώσει καθυστερημένα τις ασφαλιστικές εισφορές του στον ΟΓΑ θα πρέπει να απευθύνεστε πρώτα στον αρμόδιο Ανταποκριτή ΟΓΑ ώστε να έχετε ενεργή Ασφαλιστική Ικανότητα,

Κάθε Δικαιούχος έχει δικαίωμα υποβολής μίας μόνο Αίτησης. Το σύστημα θα εξασφαλίζει τη μοναδικότητα της Αίτησης Συμμετοχής ανά Δικαιούχο.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Ο Δικαιούχος που προσέρχεται στο Κ.Ε.Π. προκειμένου να υποβάλει αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας έτους 2015, πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσει:

α) Τα Βιβλιάρια Υγείας Ο.Γ.Α. (ατομικό και των προστατευομένων μελών, που θέλει να συμμετέχουν στις διαθέσιμες παροχές μαζί του).

β) Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

γ) Ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης (εφόσον υπάρχει) ή απόκομμα καταβολής εισφορών (αφορά ασφαλισμένους). Η προσκόμιση των δικαιολογητικών της (γ) περίπτωσης δεν είναι υποχρεωτική για την υποβολή της αίτησης, διευκολύνει όμως στη διαδικασία ανεύρεσης του Α.Μ ΟΓΑ.

· . Η εξουσιοδότηση είναι υποχρεωτική όταν υποβάλλεται αίτηση από τρίτο πρόσωπο.

 

πηγη gothess

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή