Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 16/04/2024

Πραγματοποιήθηκε το 7ο Αντάμωμα από το ΚΚΠΚΜ

Πραγματοποιήθηκε το 7ο Αντάμωμα από το ΚΚΠΚΜ .

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2017, το 7ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Θεσσαλονίκης και ομάδων χορευτών ΑμέΑ, στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου (συμβολή οδού Αριστοτέλους με Εγνατία) με πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΚΠΚΜ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Συλβάνα Καρασαββίδου, τονίζοντας πως οι εκδηλώσεις πολιτισμού και η συνύπαρξη των ομάδων στο αντάμωμα των πολιτιστικών συλλόγων, είναι ένδειξη συνεργασίας μεταξύ ανθρώπων που κουβαλάνε διαφορετικό πολιτιστικό φορτίο, αλλά έχουν έναν κοινό στόχο, την προαγωγή των πολιτιστικών μας αξιών.

Τις χορευτικές εκδηλώσεις άνοιξε η Χορωδία του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου Αμπελοκήπων, και ακολούθησαν, η χορευτική ομάδα «Dance end the mind», η Χορευτική Ομάδας «Οι Βόρειοι», τμήμα «Οικογένεια» του Π.Χ.Π. «Ο Άγιος Παντελεήμων» του ΚΚΠΚΜ, ο Σύλλογος «Μέριμνα Ζωής», Δήμου Παύλου Μελά και Δυτικής Θεσσαλονίκης, Τμήμα Παραδοσιακών Χορών ατόμων με Νοητική Υστέρηση, η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, η Χορευτική ομάδας «Σίρρις», Παράρτημα (πρώην) ΚΑΑμεΑ Σερρών του ΚΚΠΚΜ, ο Λαογραφικός σύλλογος Κρητών Θεσσαλονίκης «Τα Αγρίμια», η Χορευτική Ομάδα «Χαρταετοί», Παράρτημα «Αριστοτέλης» του

ΚΚΠΚΜ, το Χορευτικό τμήμα Συλλόγου ΑμέΑ «Φίλιππος» και ο Χορευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης «Ήπειρος».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησε Bazzar με τις δημιουργίες του προγράμματος «Αριστοτέλης» του ΚΚΠΚΜ.

Το 7ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Θεσσαλονίκης, που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, έγινε πραγματικότητα χάρις στην εθελοντική συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων και την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Η. Ζιακούλης: Άκουσε τη «Φωνή Λογικής» και κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής

Με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Φωνή Λογικής» κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, Ηλίας Ζιακούλης. Ο κ. Ζιακούλης αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το