Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Συναντήσεις εργασίας στο Δήμο Λαγκαδά ο Βουλευτής Δημήτρης Μάρδας

Συναντήσεις εργασίας στο Δήμο Λαγκαδά ο Βουλευτής Δημήτρης Μάρδας .
Τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας-Βόλβης στο Λαγκαδά, επισκέφθηκε χθες ο κ. Δημήτρης Μάρδας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης. Συναντήθηκε με την υπεύθυνη του γραφείου, Καθηγήτρια του ΑΠΘ, κα Δήμητρα Μπόμπορη και το προσωπικό του Φορέα. Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε σύνολο θεμάτων που αφορούσαν αρχικά στον τρόπο λειτουργίας και χρηματοδότησης του Φορέα. Ο κ. Μάρδας ενημερώθηκε για τις δράσεις του Φορέα σ’ όλη την περιοχή πέριξ των δυο λιμνών ενώ παρουσίασε μια σειρά προβλημάτων που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του Φορέα στην περιοχή και τα οποία κατέγραψε κατά τη διάρκεια συναντήσεων που είχε καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα, με άτομα και παραγωγικούς φορείς των περιοχών των λιμνών.
Κατόπιν, ο κ. Μάρδας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο του Λαγκαδά κ. Γ. Καραγιάννη και συζήτησε μαζί του το θέμα της μεταφοράς του σχολείου της περιοχής Γερακαρού από τα υφιστάμενα κτήρια σε υπερσύγχρονο κτήριο, που φιλοξενούσε παλαιότερα τις υπηρεσίες του Δήμου. Το κτήριο αυτό διαθέτει, εκτός των άλλων, και υπόγειο γυμναστήριο, όπως και υποδομές απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του μαθητών. Ο κ. Μάρδας υποστηρίζει ότι η μεταφορά αυτή εξυπηρετεί τις ανάγκες των μαθητών, ενώ τα εναπομείναντα κτήρια του ήδη λειτουργούντος Δημοτικού σχολείου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς (π.χ. παιδικό σταθμό κ.λπ.). Τέλος, ενημερώθηκε για τις ενέργειες του Δήμου στο άμεσο μέλλον με σκοπό την αξιοποίηση του ξενοδοχείου των λουτρών του Λαγκαδά.
Την επόμενη Παρασκευή ο κ. Μάρδας θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Βόλβης κ. Δ. Λιαμά έχοντας ως κύριο θέμα, τη συνέχιση των συζητήσεων που άρχισαν εδώ και καιρό με σκοπό την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων των θερμών πηγών της Ν. Απολλωνίας. Επίσης, θα συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις (bar, καφενεία κ.λπ.), που εξυπηρετούν τους πελάτες στην παραλία.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λουτρά Λαγκαδά: Τι λέει η αστυνομία για την κλοπή του χρηματοκιβωτίου

Θεσσαλονίκη 19.3.2024: Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών και υπεξαίρεσης, κατά περίπτωση, από εταιρείες του Δήμου Λαγκαδά και εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών. Πέραν της αστυνόμευσης