Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη για τη «ΓΥΝΑΙΚΑ»

Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη για τη «ΓΥΝΑΙΚΑ» .
Το αδιαχώρητο επικράτησε χθες το βράδυ, Παρασκευή 16 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΙΑ στο Πανόραμα, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης, για τη «ΓΥΝΑΙΚΑ», η οποία εξελίχθηκε σε μία υπέροχη βραδιά που διήρκησε μέχρι τα μεσάνυχτα.

Το θέμα της εκδήλωση ήταν: «Ο ρόλος της Γυναίκας στα χρόνια της κρίσης» με ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Πυλαίας –Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης,  Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η υπεύθυνη γυναικών Β΄ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης Στέλλα Ίννου

Ο Αναστασιάδης στην τοποθέτησή του μίλησε για τους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας, ως μητέρας, συζύγου, εργαζόμενης, νοικοκυράς, ενώ εξήρε και τη συμμετοχή της στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή.

« Γεννάτε ιδέες. …Δίνετε μάχες για τα πιστεύω σας…» τόνισε ο Βουλευτής
Στην ομιλία της η Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες τα τελευταία χρόνια εισβάλλουν στην οικογένεια, και την κάνουν πιο εύθραυστη και ανοιχτή στη ρήξη.

Αναφέρθηκε επίσης στη μείωση των γάμων λόγω της οικονομικής κρίσης με την παράλληλη αύξηση των διαζυγίων, με αποτέλεσμα τη μείωση των γεννήσεων.
Ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας της επεσήμανε ότι αποτελεί ανασταλτικός παράγοντας για την τόνωση της γυναικείας απασχόλησης η διαπίστωση ότι οι γυναίκες εξακολουθούν να γίνονται θύματα διακρίσεων, παρά τα μεγάλα βήματα προόδου που έγιναν για την ισότητα των δύο φύλων.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα