Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 25/04/2024

Όλες οι εξελίξεις Υποψηφίων δημάρχων για τον Λαγκαδά

Όλες οι εξελίξεις Υποψηφίων δημάρχων για τον Λαγκαδά και τις εκλογές 2019 . Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας υπάρχουν συνολικά 8 υποψήφιοι μνηστήρες για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Λαγκαδά. Καθημερινά γίνονται ζυμώσεις και επαφές συνεργασίας «μνηστήρων» – εκλεκτών κομμάτων ώστε να μην δημιουργηθούν καθυστερήσεις τελευταίας στιγμής με την υποβολή των υποψηφιοτήτων συμβούλων οι οποίοι θα καταρτίσουν τα ψηφοδέλτια εκάστοτε συνδυασμού που θα δημιουργηθούν (απαιτούνται σχεδόν 200 Άτομα) .

Τα ονόματα των επίδοξων μνηστήρων που ακούγονται είναι τα εξής: …

  1. Ιωάννης Καραγιάννης ( Δήμαρχος Λαγκαδά )
  2. Ιωάννης Ταχματζίδης  ( Σύμβουλος Περιφέρειας )
  3. Δημήτριος Χρηστίδης 
  4. Μαρκέλλα Ταυρίδου (Σύμβουλος Δήμου Λαγκαδά ) Ενεργός Δημότης 
  5. Ιωάννης Αναστασιάδης ( Πρώην Δήμαρχος Λαγκαδά )
  6. Δημήτρης Ράβναλης 
  7. Ανοιχτοί Ορίζοντες Δήμου Λαγκαδά 
  8. Φίλιππος Γεωργουδάκης  ( Δημοτικός Σύμβουλος ) με το ΚΚΕ 

Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι όλοι είναι υπό συζητήσεις και κανένας δεν έχει ανακοινώσει επισημα την υποψηφιότητα του, ακόμη και ο δήμαρχος Λαγκαδά , άν τελικά θα διεκδικήσουν τον δήμο Λαγκαδά στις Δημοτικές Εκλογές 2019 .

Εμείς θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν όχι μόνο τον Δήμο Λαγκαδά, αλλά ολόκληρη την επαρχία.

Την Δευτέρα 10 Απριλίου θα ξεκινήσουμε ανοιχτή Ψηφοφορία που θα απευθύνεται στους Δημότες Λαγκαδά οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν μέσω του ψήφου τους ποιος είναι ο ποιο δημοφιλής στην επαρχία Λαγκαδά .

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα