Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Διαψεύδει ο δήμος Λαγκαδά την «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών»

Ουδέποτε έγινε αναφορά για τεράστιο κενό μεταξύ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και του δήμου Λαγκαδά, σημειώνει η δημοτική αρχή .

Διαψεύδει ο δήμος Λαγκαδά σημεία της ανακοίνωσης του συνδυασμού «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών», αντιπροσωπεία του οποίου, με επικεφαλής τον Χρήστο Νικολόπουλο, επισκέφθηκε τον δήμαρχο την Τετάρτη.
Συγκεκριμένα, όπως διευκρινίζει ο δήμος σε ενημέρωσή του στο Facebook, «ουδέποτε κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψης έγινε αναφορά από τον Δήμαρχο σχετικά με την ύπαρξη “τεράστιου κενού που υπάρχει μέχρι σήμερα στην συνεργασία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με τον Δήμο Λαγκαδά” και συνεπώς κανένα σχετικό “κοινό συμπέρασμα” δεν προέκυψε».
Η συζήτηση, συνεχίζει ο δήμος Λαγκαδά, επικεντρώθηκε στην γνωριμία με τους υποψηφίους και στην ανάπτυξη εκ μέρους τους, του προγράμματος του συνδυασμού τους.
Όπως επισημαίνεται, ο δήμος Λαγκαδά διατηρεί «μια σταθερή και αρμονική συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Ζορπίδη και την διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με τη λειτουργία από το 2007 γραφείου του Ε.Ε.Θ με σκοπό την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής. Το ΕΕΘ όποτε του ζητήθηκε ενίσχυσε δράσεις και εκδηλώσεις του Δήμου Λαγκαδά για τη στήριξη της τοπικής αγοράς».
Tι έγραψε η «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» .
Τα προβλήματα των επαγγελματιών του Λαγκαδά κατέγραψαν σήμερα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» και υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Χρήστος Νικολόπουλος, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού. Επισκέφθηκαν την αγορά της περιοχής, μπήκαν σε καταστήματα και συνομίλησαν με τους επαγγελματίες, στους οποίους παρουσίασαν το σχεδιασμό και το όραμά τους για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Συναντήθηκαν στη συνέχεια με τον δήμαρχο Λαγκαδά, Γιάννη Καραγιάννη. Κοινό συμπέρασμα κατά τη συνάντηση ήταν το τεράστιο κενό που υπάρχει μέχρι και σήμερα στη συνεργασία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με τον δήμο Λαγκαδά. Τα στελέχη της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών» ανέπτυξαν στον δήμαρχο το σχεδιασμό τους για μελλοντική συνεργασία μεικτών επιτροπών με μέλη του Επιμελητηρίου, τους τοπικούς εμπορικούς συλλόγους και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με σκοπό την άμεση καταγραφή και επίλυση των προβλημάτων.
Την ευλογία και τις θερμότερες ευχές του για επιτυχία στις επικείμενες εκλογές στο Επιμελητήριο έδωσε στην Αλληλεγγύη Επαγγελματιών ο μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, κ. Ιωάννης. Ο ιεράρχης εξέφρασε το παράπονο ότι το Επιμελητήριο δεν επέδειξε το κοινωνικό πρόσωπό του στην τοπική κοινωνία. Τα στελέχη της Αλληλεγγύης Επαγγελματιών τόνισαν στον μητροπολίτη την διάθεση συνεργασίας και στήριξης των δράσεων της τοπικής Εκκλησίας.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/diapsevdi-tin-allilengii-epangelmation-o-dimos-lagkada

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα