Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 16/04/2024

Δωρεάν εκμάθηση ξένων γλωσσών για τους μαθητές του Δήμου Λαγκαδά

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Λαγκαδά: Δωρεάν εκμάθηση ξένων γλωσσών για τους μαθητές του Δήμου Λαγκαδά .

Για πρώτη χρονιά φέτος με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, ο Δήμος Λαγκαδά στηρίζει έμπρακτα τις οικογένειες των συνδημοτών μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση, παρέχοντας στους μαθητές μας δωρεάν πρόσβαση σε ιδιωτικά φροντιστήρια ξένων γλωσσών.

Με την υποστήριξη της Προέδρου του Συλλόγου Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Β.Ε. “PALSO” κας Άννας Γκρίζου Φράγκου και τη θερμή ανταπόκριση των αδειοδοτημέμων από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρων Ξένων Γλωσσών της περιοχής μας, εξασφαλίσαμε θέσεις δωρεάν εκμάθησης ξένων γλωσσών για τα παιδιά του Δήμου μας.

Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν παιδιά γεννημένα τα έτη 2007, 2008, και 2009 που είναι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Λαγκαδά. Η επιλογή θα γίνει με αυστηρά οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Σε περίπτωση ισοψηφίας μεταξύ υποψηφίων θα ακολουθεί κλήρωση.

Υποβολή Αιτήσεων: Από Δευτέρα 29/8/2016 έως και Παρασκευή 9/9/2016 στη Δ/νση Πρόνοιας του Δήμου Λαγκαδά (Χρ. Σμύρνης 29, 1ος όροφος, τηλ. 2394020802)

Πληροφορίες: κα Λιάμου Ευδοκία τηλ.2393330236

Αιτήσεις θα διατίθενται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λαγκαδά.

Όσοι ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Λαγκαδά, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής στο τηλέφωνο: 2393330236 (κα. Λιάμου Ευδοκία).

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Η. Ζιακούλης: Άκουσε τη «Φωνή Λογικής» και κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής

Με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Φωνή Λογικής» κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, Ηλίας Ζιακούλης. Ο κ. Ζιακούλης αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το