Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Εκδήλωση λήξης προγραμμάτων αθλητισμού Δήμου Λαγκαδά

Εκδήλωση λήξης καλοκαιρινών προγραμμάτων αθλητισμού Δήμου ΛαγκαδάΥΚΠΑΑΠ

O Δήμος Λαγκαδά και η ΥΚΠΑΑΠ Λαγκαδά διοργανώνουν την Εκδήλωση Λήξης των καλοκαιρινών προγραμμάτων άθλησης (ΠΑΙΔΙ & ΠΙΣΙΝΑ και ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ) την Τετάρτη 31 Αυγούστου στην πισίνα των Λουτρών Λαγκαδά. Προσέλευση και εγγραφή στις 16:00, έναρξη αγωνιστικού προγράμματος στις 17:00.
Στην εκδήλωση θα γίνει απονομή διπλωμάτων συμμετοχής όλων των παιδιών που συμμετείχαν στα προγράμματα και θα διεξαχθούν αγώνες επίδειξης κολύμβησης. Σε αυτήν την καλοκαιρινή γιορτή αθλητισμού του υγρού στίβου του Δήμου μας, θα συμμετέχει και ο Κολυμβητικός Σύλλογος Λαγκαδά «Κένταυρος».
Παρακαλούνται τα παιδιά που συμμετείχαν στα προγράμματα καθώς και οι οικογένειές τους να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
Αγαπητοί γονείς, αν επιθυμείτε το παιδί σας να συμμετέχει στους αγώνες επίδειξης κολύμβησης, μπορείτε να ενημερωθείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο για το έντυπο συμμετοχής και την υπεύθυνη δήλωση.
Η κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχής μπορεί να πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στο Γραφείο Αθλητισμού της ΥΚΠΑΑΠ.
Περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Αθλητισμού (Χρυσοστόμου Σμύρνης 29, 3ος όροφος κτιρίου ΚΑΠΗ), τηλ. 2394020841, Fax. 2394022391, e-mail: [email protected]

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή