Connect with us

Ελλάδα - Κόσμος

Ανατολίτη – Πλάρα Χριστίνα: «Θα δώσω τις μάχες μου ως γυναίκα υπερασπιζόμενη την μητρότητα και την οικογένεια!»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια περιοχή όπως αυτή της Β΄ Θεσσαλονίκης, στην οποία εκλέγονται σχεδόν πάντα άντρες βουλευτές της Ν.Δ, η Ανατολίτη – Πλάρα Χριστίνα σύζυγος του Συμβούλου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλη Ανατολίτη αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη.

Απευθύνετε σε όλους τους συμπολίτες της οι οποίοι εάν πιστεύουν ότι αξίζει να ενισχυθεί η ανανέωση των στελεχών της ΝΔ, εάν πιστεύουν ότι πρέπει να στηριχτεί η γυναικεία παρουσία στη Βουλή, εάν πιστεύουν ότι αξίζει να στηριχθούν εκείνες που ήταν πάντα  παρούσες σε όλα τα προσκλητήρια του κόμματος, τότε ζητά, έναν από τους τρεις σταυρούς που διαθέτουν. “Ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω στην επόμενη Βουλή και σας βεβαιώ ότι δεν θα σας απογοητεύσω! Θα είναι τιμή ζωής κι προσωπική  ευθύνη – για μένα.” αναφέρει χαρακτηριστικά,

H Ανατολίτη – Πλάρα Χριστίνα, υποστηρίζει πως η  πολιτική δεν μπήκε ξαφνικά στη ζωή της αλλά  προέκυψε ως μια φυσική εξέλιξη .  Μιλά για την απόφασή της να κατέβει στις βουλευτικές εκλογές αλλά και τις προτεραιότητες που θα θέσει εάν εκλεγεί:
“Με την πολιτική δεν συναντηθήκαμε χθες. Ζούμε μαζί της εδώ και πολλά χρόνια. Είναι μέλος της οικογενείας μας. Για μας η άσκηση της πολιτικής είναι τρόπος ζωής, είναι ο μοναδικός τρόπος για να βοηθήσεις και  να στηρίξεις αυτούς που έχουν ανάγκη αλλά και ο επίσης μοναδικός τρόπος για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, για ένα καλύτερο αύριο και για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους!  Η 10ετής  ενασχόληση του συζύγου μου ως Συμβούλου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλη Ανατολίτη ήταν μια μεγάλη οικογενειακή εμπειρία ζωής γεμάτη προσφορά, εθελοντισμό και κοινωνική αλληλεγγύη.” 

Και συνεχίζει:

“Θέλω πολύ να δουλέψω  με όλες μου τις δυνάμεις και να προσφέρω ότι καλύτερο και ότι περισσότερο μπορώ στην επίλυση και την αντιμετώπιση του μεγαλύτερου εθνικού προβλήματος της χώρας μας που είναι το Δημογραφικό. Δυστυχώς η Ελλάδα μας φτωχαίνει- μικραίνει και πεθαίνει! Ο στόχος μου είναι ιερός- και είμαι αποφασισμένη να δώσω τις μάχες μου ως γυναίκα υπερασπιζόμενη την μητρότητα και την οικογένεια.  Γεννήθηκα σε  πολύτεκνη οικογένεια  Νεοδημοκρατών. Γαλουχήθηκα και μεγάλωσα με τις πατριωτικές και παραδοσιακές Ελληνικές  μας αρχές και τις Ορθόδοξες  Χριστιανικές  μας αξίες  τις οποίες μεταλαμπάδευσα και γω- ως όφειλα- στα παιδιά μου. Και αυτό το λέω  με υπερηφάνεια και με καμάρι. Είμαι μια γνήσια απλή Ελληνίδα που αγαπώ την πατρίδα μας, δεν διαγράφω την ιστορία μας , σέβομαι  και τηρώ τα ήθη τις αρχές και τις αξίες μας, προσκυνώ τους Αγίους μας και δεν ντρέπομαι  για όλα αυτά!”

 Στην ερώτηση γιατί κάποιος να ψηφίσει Ανατολίτη- Πλάρα  Χριστίνα  απαντάει:

“Προσωπικά, δίνω τη μάχη μου στη Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με ήθος, αξιοπρέπεια και ευαισθησία. Ζούμε μια παρατεταμένη  μακρά περίοδο οικονομικής, ηθικής  και αξιακής κρίσης η οποία έχει διαβρώσει , έχει καταρρακώσει  και ισοπεδώσει ότι υπήρχε στη χώρα μας. Σ αυτήν λοιπόν την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάμε με πρωθυπουργό μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την  αποκατάσταση της σοβαρότητας, για την επαναφορά  της αξιοπρέπειας, για την εδραίωση της ασφάλειας στην Ελλάδα  μας και την προστασία των Ελλήνων  είμαι έτοιμη, είμαι αποφασισμένη,  πρόθυμη αλλά και χαρούμενη  που θα συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις,  με τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου και κυρίως με τις ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις μου.”

Δείτε ένα σύντομο Βιογραφικό της Ανατολίτη – Πλάρα Χριστίνα ΕΔΩ

Δείτε το παρακάτω Βίντεο

Ειδήσεις Λαγκαδάς3 εβδομάδες πριν

Το πρώτο κρούσμα covid19 στο Λαγκαδά

Ειδήσεις Λαγκαδάς3 ημέρες πριν

Χαράκωνε αυτοκίνητα στο κέντρο του Λαγκαδά ΒΙΝΤΕΟ

Ειδήσεις Λαγκαδάς5 ημέρες πριν

Απίστευτο Λαγκαδάς Πήγε να πάρει πιστοποιήτικο και τον κλείδωσαν μέσα

Ειδήσεις Λαγκαδάς4 εβδομάδες πριν

Νέο συμβούλιο Λουτρά Λαγκαδά Περι Ηθικής

Ειδήσεις Λαγκαδάς2 εβδομάδες πριν

Αναστάτωση στο ΕΣΥ Λαγκαδά με κρούσμα covid19

Ειδήσεις Λαγκαδάς2 εβδομάδες πριν

Κορονοϊός: 11 νέα κρούσματα 3 στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης

Ειδήσεις Λαγκαδάς2 εβδομάδες πριν

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ – Ο κουνιάδος μου και διευθυντής της ΚΕΔΕ

Ειδήσεις Λαγκαδάς4 εβδομάδες πριν

Εξιχνιάστηκαν ληστείες και άπατες στο Λαγκαδά

Ειδήσεις Λαγκαδάς4 εβδομάδες πριν

Προσλήψεις Λουτρά Λαγκαδά ποιοι είναι οι Τυχεροί

Ειδήσεις Λαγκαδάς2 εβδομάδες πριν

Ανετράπη αυτοκίνητο έξω από έξοδο για Σοχό Μια νεκρή (Φωτ.)

Facebook

Advertisement

Συνεργασίες

Πνευματική Ιδιοκτησία © 2020 ATG Digital. Τηλ:2394 023555 Powered by A.T.G Digital & Social Media Marketing