Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 27/04/2024

Ανετράπη της πορείας του εκχιονιστικό στα Πετροκέρασα

Σήμερα 29 Ιανουαρίου 2022 με χιονόπτωση 15 περίπου πόντων και σε υψόμετρο πάνω από 600μ. η Δημοτική οδός Πετροκεράσων- Λειβαδιου έγινε απροσπέλαστη.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαγκαδά με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Παντελή Αϊβαζιδη ύστερα από επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Θανάση Καλαφάτη ανταποκρίθηκε πλήρως στέλνοντας εκχιονιστικο μηχάνημα- αλατιέρα (ιδιωτικής εταιρείας) με 4 τόνους αλάτι για να καθαρίσει το οδόστρωμα Πετροκεράσων- Λιβαδιου.

Όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε διότι το μηχάνημα δεν ήταν σύγχρονο με τις απαιτήσεις των ημερών, ένα μηχάνημα παλαιού τύπου χωρίς να λειτουργούν βασικά συστήματα του οχήματος με αποτέλεσμα να μην ρίξει αλάτι και να μην λειτουργεί το αποχιονιστικό σύστημα.

Το μηχάνημα το συνόδευσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας μέχρι το σύνορο Γαλάτιστας χωρίς όμως να γίνει αποτελεσματικός αποχιονισμος.
Το μηχάνημα ήταν η τρίτη φορά φέτος που ανετραπη της πορείας του, θέτοντας σε κίνδυνο και την ζωη του Προέδρου και του οδηγού, ζητώντας μάλιστα πάλι την βοήθεια της Κοινότητας.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ι. Ταχματζιδη και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Αιβαζιδη Παντελή για τις άμεσες ενέργειες τους και απαιτούμε την αναθεώρηση της σύμβασης αποχιονισμου.

Οι κάτοικοι των Πετροκερασων και όλου του Δήμου Λαγκαδά αξίζουν σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες για την ασφάλεια τους.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας των Πετροκεράσων.

Θανάσης Καλαφάτης

Η “ΟΜΒΡΙΑΝΙΑ” ΟΔΟΣ (ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΑ – ΛΙΒΑΔΙ) ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ – ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα