Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/09/2023

Απάντηση Αντιδημάρχου Οικονομικών Χαράλαμπου Αϊβαζίδη

Απάντηση Αντιδημάρχου Οικονομικών Χαράλαμπου Αϊβαζίδη στην ανακοίνωση της επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες με Όραμα» για τα πρόστιμα σε καταστηματάρχες στο Λαγκαδά.

Με μεγάλη έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Λαγκαδά, κυρίας Ανδρεάδου και όσα αναφέρει στον πομπώδη τίτλο περί ανάλγητης και παράλογης πολιτικής σε βάρος των επαγγελματιών της περιοχής μας.

Θα ήθελα να ενημερώσω την αρχηγό της μειοψηφίας ότι σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που απαιτεί υπευθυνότητα και ψυχραιμία οι ανακοινώσεις για λόγους ψηφοθηρίας δεν έχουν καμιά θέση.

Επί της ουσίας, η κυρία Ανδρεάδου, η οποία διατέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος, συνειδητά και για λόγους ψηφοθηρικούς παραβλέπει ότι Δήμος Λαγκαδά δεν μπορεί να περιφρονεί τη νομιμότητα και ότι είναι υποχρεωμένος να εφαρμόζει τους νόμους του κράτους.

Και αυτό σημαίνει ότι: Οι παραβάσεις των καταστηματαρχών έχουν βεβαιωθεί από την Αστυνομία και έχουν κοινοποιηθεί στο Δήμο. Ενεργώντας σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος και με διάθεση να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες που δεν έχουν τακτοποιήσει τις υποθέσεις τους από το 2016, στείλαμε όλες τις αποφάσεις μαζί, έτσι ώστε να μπορούν να προσφύγουν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, όσοι το επιθυμούν, μια φορά και όχι περισσότερες γεγονός που θα τους επιβάρυνε οικονομικά.

Επίσης η κυρία Ανδρεάδου θα πρέπει να γνωρίζει ότι η μη είσπραξη ή παραγραφή οφειλών προς το Δήμο αποτελεί ποινικό αδίκημα.
Αλίμονο στο δήμο και στους δημότες εάν διοικούσε η κυρία Ανδρεάδου.

Σε κάθε περίπτωση, η παρούσα διοίκηση αφουγκράζεται τις αγωνίες των καταστηματαρχών αλλά δεν εξυπηρετεί κατά το δοκούν καταστάσεις και δεν επιθυμεί να αδικήσει όλους εκείνους τους δημότες που είναι τυπικοί και συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που καταφέραμε ως διοίκηση, με επιμονή και μεγάλη προσπάθεια, να κάνουμε μια χρηστή οικονομικά διαχείριση και να μειώσουμε τις δαπάνες του Δήμου κατά 20%.

Για τη θετική οικονομική αυτή εικόνα θα πρέπει η κυρία Ανδρεάδου και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι να αισθάνονται ικανοποιημένοι και όχι να μας ψέγουν (ή να μας μαλώνουν).

ΥΓ. Διερωτάται η κυρία Ανδρεάδου εάν έχω πλήρη εικόνα για τα καταστήματα της περιοχής μας. Η απάντηση είναι ότι σίγουρα τα γνωρίζω καλύτερα, γιατί εγώ διαμένω στο Δήμο Λαγκαδά και όχι στα Πεύκα του Δήμου Νεαπόλεως-Συκεών.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Παπασωτηρίου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη “Αλληλεγγύη“, με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα είναι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Παπασωτηρίου.

Μαρία Κουλτουκή για ένα Αειφόρο Λαγκαδά εκμεταλλευόμενοι τις Ανανεώσιμες Πηγές και τα Φωτοβολταϊκά

Μαρία Κουλτουκή για έναν Αειφόρο Λαγκαδά εκμεταλλευόμενοι τις Ανανεώσιμες Πηγές και τα Φωτοβολταϊκά Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Λαγκαδά είμαι πτυχιούχος της Νομικής σχολής του ΑΠΘ

Κατερίνα Καραποστόλου Σκέψεις και προτάσεις για την εκπαιδευτική πολιτική του Δήμου Λαγκαδά

Κατερίνα Καραποστόλου : Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες Η περίοδος που διανύουμε– με χρονικό ορόσημο τις δημοτικές εκλογές της  8ης Οκτωβρίου 2023 – αποτελεί μια περίοδο σημαντικών