Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 27/09/2023

ΑΠΕ Λαγκαδά ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ όλη η αλήθεια

Α.Π.Ε.Λ. ώρα μηδέν !
Αποδεχόμαστε όλες τις απόψεις και γνώμες που τελευταία αναρτιούνται στα social media, αναγνωρίζουμε τα λάθη μας.

Είμαστε αυτή τη στιγμή οι δύο εκπρόσωποι της Α.Π.Ε.Λ. και γράφουμε αυτό το άρθρο, ο Τσακάλης Απόστολος και ο Βασίλης Καραγεωργίου.

Πρώτα από όλα ΔΕΝ είμαστε παράγοντες δεν είμαστε επενδυτές, δεν είμαστε χρηματοδότες της ομάδας. Τα δύο τελευταία χρόνια κάναμε μια προσπάθεια από το μισό της περιόδου 2018-2019 και την περίοδο 2019-2020 να αγωνίζεται η ομάδα στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Γ’ Εθνικής και Α1 ΕΠΣΜ με αξιοπρέπεια όσο και εάν η λέξη αυτή ακούγεται και εξηγείται με διαφορετικά νοήματα απο τους περισσότερους (πια αξιοπρέπεια αφού δεν κάνατε μια νίκη, ξεφτιλίσατε την ομάδα, πέσατε, η ομάδα ήταν εκεί και την καταντήσατε εκεί και πολλά άλλα….).

Το διάστημα αυτό δεν κλείσαμε την πόρτα σε κανένα παράγοντα-γνώστη του ποδοσφαίρου που ενδιαφέρετε για την ομάδα, δεν κλείσαμε την πόρτα σε κανένα επενδυτή και φυσικά δεν κλείσαμε την πόρτα και σε κανένα χρηματοδότη που να είχε το ενδιαφέρον να επενδύσει στην ομάδα. Φροντίσαμε για την αγωνιστική της παρουσία, φροντίσαμε για τον ιματισμό της για τις θεραπείες των αθλητών της και τόσα άλλα.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει τελεσίγραφο από την διοργανώτρια αρχή ΕΠΣΜ για καταβολή των συμμετοχών της σε πρωτάθλημα και κύπελλο ποσού 330€ έως και την Δευτέρα 7/9/2020 το μεσημέρι (έπρεπε η ομάδα να τα έχει καταβάλει από της 21/8/2020). Έγιναν στο μεσοδιάστημα αυτό δύο Γενικές Συνελεύσεις ανακοινωμένες στα sοcial media και εμφανίστηκαν τέσσερα με πέντε άτομα. Εμείς σας λέμε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα χρήματα. Ο τραπεζικός λογαριασμός GR**************** (ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΓΚΑΔΑ) της ομάδας είμαι με υπόλοιπο 2€.
Αυτή τη στιγμή οι εγκαταστάσεις της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο είναι περίπου, όπως τις αποτύπωσε ο Βασίλης Βαρβαλιός, είναι πολύ χειρότερες.

Εκτός του αγωνιστικού χώρου κανένα ηλεκτρικό κύκλωμα μέσα στο γήπεδο δεν δουλεύει, φωτισμός, θερμοσίφωνες κλπ, το γήπεδο μπάζει νερά από πολλά σημεία πάνω από τις κερκίδες μέσα στους χώρους των αποδυτηρίων και ιματισμού, όλα τα εσωτερικά φρεάτια είναι βουλωμένα, οι χώροι κεντρικής ρευματοδότησης κάτω απο τις κερκίδες είναι γεμάτες απόνερα και μούχλα, κάναμε δύο χρόνια, περάσαμε δύο χειμώνες και τα παιδιά (αθλητές) δεν είχαν θέρμανση το χειμώνα και φυσικά τελευταία το μπάνιο τους ήταν με κρύο νερό, οι μισές εγκαταστάσεις εσωτερικές των αποδυτηρίων είναι ξεκλείδωτες και φυσικά καμία πόρτα του γηπέδου δεν κλειδώνεται πέραν την κεντρικής εισόδου, όλες οι πόρτες του γηπέδου περιμετρικά είναι ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΕΣ. Όλα τα παραπάνω είναι αποτυπωμένα σε φωτογραφίες θα σταλούν την κατάλληλη στιγμή στους κατάλληλους ανθρώπους και υπηρεσίες, αυτό είναι σίγουρο ότι θα γίνει.

Ο επίσημος Δήμος δεν έχει το δικαίωμα να μας λέει ότι δεν του ζητήθηκε τίποτα από την Α.Π.Ε.Λ. (έχει πολλά επίσημα email των αναγκών μας κατά το διάστημα αυτό) επίσης τελευταία ειπώθηκε και το εξής από τον υπεύθυνο πρασίνου τον κ.Προκοπίδη (όταν του ζητήθηκε να περιποιηθεί το γήπεδο)

“Ποιοι είστε? πείτε μας ποιοι είστε για να ξέρουμε και να βοηθήσουμε και εμείς…”

Η Α.Π.Ε.Λ. σας απαντάει : ” εσείς ποιος είστε κ.Προκοπίδη??? Τι παραδώσατε που να είναι λειτουργικό σ’ αυτό το σύλλογο για να τον εξυπηρετήσετε? και σε ποιόν το παραδώσατε? ” .

Για τελειώνουμε και με το Δήμο πρέπει να γνωρίζει ότι οι γηπεδικές εγκαταστάσεις τις Α.Π.Ε.Λ. δεν έχουν αγριάδα για χλοοτάπητα, δύο δωμάτια 20τμ, δύο λάμπες και ένα ηλεκτρικό σώμα για ζέστη το χειμώνα, οι εγκαταστάσεις της δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτές των γύρω κοινοτήτων θέλουν παρεμβάσεις συντήρησης σε καθημερινή βάση από το Δήμο υποχρεωτικά και είναι απαράδεκτο να ζητούνται. Δεν είναι μόνο η Α.Π.Ε.Λ. στο γήπεδο.

Συγχαρητήρια σε όλους και πάλι που έμπρακτα βοήθησαν την ομάδα το διάστημα αυτό και τα προηγούμενα χρόνια όπως μάθαμε, απλοί καταστηματάρχες και επιχειρηματίες, τους οφείλουμε σαν σύλλογος ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Μαρία Κουλτουκή για ένα Αειφόρο Λαγκαδά εκμεταλλευόμενοι τις Ανανεώσιμες Πηγές και τα Φωτοβολταϊκά

Μαρία Κουλτουκή για έναν Αειφόρο Λαγκαδά εκμεταλλευόμενοι τις Ανανεώσιμες Πηγές και τα Φωτοβολταϊκά Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Λαγκαδά είμαι πτυχιούχος της Νομικής σχολής του ΑΠΘ

Κατερίνα Καραποστόλου Σκέψεις και προτάσεις για την εκπαιδευτική πολιτική του Δήμου Λαγκαδά

Κατερίνα Καραποστόλου : Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες Η περίοδος που διανύουμε– με χρονικό ορόσημο τις δημοτικές εκλογές της  8ης Οκτωβρίου 2023 – αποτελεί μια περίοδο σημαντικών

Νέος Πρόεδρος Χρήστος Παντέλης του Πειθαρχικού της Ένωσης Λειτουργών & Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

Για τρίτη θητεία πρόεδρος του Πειθαρχικού της Ενωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος ο Χρήστος Παντέλης Συνεχίζει για τρίτη θητεία ο Χρήστος Παντέλης ως πρόεδρος του