Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Κυριακή 28/04/2024

Απο τον Λαγκαδά συνελήφθη 46χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

astinomia listeies

Άτομο απο τον Λαγκαδά συνελήφθη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Πρόκειται για 46χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό κατά τη διενέργεια ελέγχων από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας Βόλβης.

Σύμφωνα με  την Αστυνομία

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο αυτό , κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις δώδεκα (12) ατόμων, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

(1) άτομο για ληστεία. Πρόκειται για 29χρονη ημεδαπή, η οποία άρπαξε αιφνιδιαστικά πορτοφόλι νεαρής γυναίκας και προκειμένου να το κρατήσει χρησιμοποίησε σωματική βία σε βάρος της παθούσας. Συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ..
(3) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.
(3) άτομα για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης και ηρωίνης.

(1) άτομο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Πρόκειται για 46χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό (ύψος σταθμού διοδίων Ασπροβάλτας) κατά τη διενέργεια ελέγχων από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας Βόλβης.

(4) άτομα για παράνομη διαμονή στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα