Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 7 συμβασιούχων στα Λουτρά Λαγκαδά

Η Επιχείρηση Εκμετάλλευσης Ιαματικών Πηγών Λαγκαδά Μονοπρόσωπη Α.Ε. ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως δύο (2) μήνες, συνολικού αριθμού επτά (7), προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Επιχείρησης (Δ.νση: Λουτρά Λαγκαδά, τηλ: 23940 22165, 22488) στο γραφείο Προσωπικού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων της επιχείρησης.

Δημοσίευση της παρούσας θα γίνει στο πίνακα ανακοινώσεων της επιχείρησης , στον πίνακα ανακοινώσεων της έδρας του Δήμου Λαγκαδά (Δημαρχείο Λαγκαδά , Ν. Παπαγεωργίου 2) και στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή