Edit

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

info@gfd.gr

Πέμπτη 30/06/2022

Βοσκοτόπι κατάντησε το γήπεδο της ΑΠΕ Λαγκαδά

Οι φωτογραφίες και αναρτήσεις με εξής διάσημο σχόλιο να κάνει το γύρω του διαδικτύου  “Δήμαρχε, αν ο στόχος σου ήταν να βγάλεις την ΑΠΕ Λαγκαδά  και να βάλεις τα πρόβατα να παίζουν μπάλα, το κατάφερες.

Άξιος ο μισθός σου !!!

 Ο Βασίλης Βαρβαλιός Δημοτικός Σύμβουλος Λαγκαδά 

Εθνικό Στάδιο ΛΑΓΚΑΔΆ ή γήπεδο της ΑΠΕΛ 3 Σεπτεμβρίου 2020.

Όπως μας αρέσει να το αποκαλούμε.

Σε άλλες εποχές πολύ πρόσφατες η ομάδα αυτή την εποχή θα προπονούνταν στο γήπεδο για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Τωρα το γήπεδο έρημο μέσα στα χόρτα σε πλήρη εγκατάλειψη.

Μόνο οι αθλητές του στίβου προσπαθούσαν να προπονηθούν ανάμεσα στα χόρτα(σεβασμός σε αυτά τα παιδιά).

Η ΑΠΕΛ η ΤΕΡΑΣΤΙΑ αυτή ομάδα που μέχρι πριν λίγο καιρό πρωταγωνιστουσε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικης η ομάδα με αριθμό μητρώου ΕΠΣΜ 17, η ομάδα με τα πολλά πρωταθλήματα η πολλάκις νικήτρια ομάδα στο θεσμό του κυπέλλου, ο σύλλογος τον οποίο υπηρετήσαν παιχταραδες κινδυνεύει να μην πάρει μέρος στο πρωτάθλημα παρασύροντας όλο τον οργανισμό (πρώτη ομαδα ακαδημιες κλπ).

ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Μήπως πρέπει να γίνει μια υστάτη προσπάθεια από όλους για να σωθεί η ομάδα που αγαπάμε?

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς, όλοι κάνουμε λάθη ποτέ δεν είναι αργά.

Και όπως έλεγε ενα σλόγκαν πριν λίγο καιρο ΑΠΕΛ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Τάκης Μπιτσίμης Πρώην δήμαρχος Λαγκαδά σχολίασε τις φωτογραφίες .
Κατάντια !!!!! χθες ΘΑ γινόταν ορισμός αντιδημάρχων, αλλά παρέμειναν οι ίδιοι . Προφανέστατα ο αντιδήμαρχος αθλητισμού (αν δεν υπάρχει θα είναι σκάνδαλο) δικαιώθηκε από τον Δήμαρχο, για το τιτάνιο έργο που παρουσίασε … Υ.Γ. ήθελα να ήξερα το γήπεδο της Γερακαρούς ή του χωριού του σε τι κατάσταση είναι ?’
Νίκη Ανδρεάδου  δημοτική σύμβουλος και δεύτερη παράταξη στις εκλογες σχολίασε τις φωτογραφίες .
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 31, Αυγούστου ζητήσαμε με αγωνία να μάθουμε τι σκοπεύει να κάνει η δημοτική αρχή του Δήμου Λαγκαδά για να αποτραπεί η μη συμμετοχή της ΑΠΕΛ στο πρωτάθλημα.
Η μεγάλη απογοήτευση ήρθε όταν ακούσαμε την αντιδήμαρχο επίσημα να απαντάει ότι, δεν θέλουν να είναι παρεμβατικοι!!!
Το ενδεχόμενο να συνδράμουν στην ομαδα με την συντήρηση του γηπέδου, το οποίο χρησιμοποιεί και ο Αθλητικος Συλλογος Λαγκαδα με πληθος αθλητών καθως και των εγκαταστάσεων ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!
Μπάμπης Κυργιάνης Δημοτικός Σύμβουλος Λαγκαδά
Με επιστολή μου στα τέλη Μαΐου, η οποία κοινοποιήθηκε αρμοδίως στα όργανα Διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά, είχα καλέσει την Δημοτική Αρχή να προβεί άμεσα σε οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς είχα προβλέψει ότι οι αρνητικές επιπτώσεις του covid-19 θα πλήξουν καίρια και σε αθλητικό επίπεδο την λειτουργία του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην ευαίσθητη και οικονομικά ασθενή περιοχή του Δήμου Λαγκαδά.
Έναντι της ανωτέρω επιστολής ουδεμία αντίδραση..
Εντός Ιουλίου με προσωπική ανάρτηση είχα αναδείξει μέσω ληφθεισών φωτογραφιών την τραγική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει το δημοτικό γήπεδο Ζαγκλιβερίου λόγω θεσμικής εγκατάλειψης αυτού από οποιαδήποτε φροντίδα και περιποίηση και τους κινδύνους επιβίωσης ενός από τους πιο ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους της περιοχής.
Σήμερα, αρχές Σεπτεμβρίου, με την εμφανιζόμενη εικόνα που έχει το γήπεδο – στολίδι του ενδοξότερου αθλητικού συλλόγου του Δήμου μας, της Α.Π.Ε. Λαγκαδά, όπως παρουσιάστηκε από την ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Βασιλείου Βαρβαλιού, κλείνει ο κύκλος των όποιων ελπίδων μου για οποιαδήποτε θεσμική αντίδραση και κινητοποίηση, μέσω επίσημων φορέων, δράσεων για την διαφύλαξη και επιβίωση του δημοσίου αγαθού του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην περιοχή του Δήμου.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά και σε ανάδειξη του θέματος της αδυναμίας συγκρότησης Δ.Σ. εκ μέρους της Α.Π.Ε. Λαγκαδά και της εικόνας που το δημοτικό γήπεδο παρουσιάζει, αναπτύχθηκε έναντι αυτού η επιχειρηματολογία της μη παρεμβατικότητας του Δήμου στη λειτουργία των αθλητικών συλλόγων..
Εάν η μη παρεμβατικότητα περιλαμβάνει ως αποτέλεσμα τις ανωτέρω εικόνες, τότε μάλλον κάπου διαφωνούμε…

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα