Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Γ. Ταχματζίδης: Με καρδιολόγο δήμαρχο ο Δ. Λαγκαδά δεν θα έχει αρρυθμίες

Γ. Ταχματζίδης,καρδιολόγο,δήμαρχο,Λαγκαδάς,αρρυθμίες ,

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε προχθες η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Λαγκαδά, Γιάννη Ταχματζίδη, στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά.

«Απόψε στέλνουμε μήνυμα αλλαγής.

Η αποψινή σας παρουσία είναι ξεχωριστή για εμένα και τους συνεργατές μου γιατί μας οπλίζει με δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε μαζί, με όλους εσάς τους στόχους μας για ενα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Λαγκαδά», ανέφερε κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο κ. Ταχματζίδης.
Ο κ. Ταχματζίδης επισήμανε πως δεν στοχεύει στην καρέκλα και επανέλαβε την πάγια θέση του για το θέμα των συνεργασιών με τις υπόλοιπες παρατάξεις.
«Σας διαβεβαιώνωνω ότι η δική μας διοίκηση θα λειτουργήσει με διαφάνεια και αξιοκρατία. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε. Όλοι και όλα στο φως. Χωρίς συμψηφισμούς, χωρίς κουκουλώματα. Εμείς δεν πληγώσαμε τον δήμο και δεν θα τον πληγώσουμε.

Όπως κοιτάζω τώρα τους δημότες στα μάτια, έτσι θέλω να τους κοιτάζω και την επόμενη μέρα», ανέφερε ο Γιάννης Ταχματζίδης.
«Δεν με ενδιαφέρει κανένας εκλογικός νόμος. Δεν στοχεύω στην καρέκλα. Θα συνεργαστώ με όλες εκείνες τις δυνάμεις, που ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου και να είστε βέβαιοι ότι με καρδιολόγο δήμαρχο δεν θα υπάρχουν αρρυθμίες», πρόσθεσε ο ίδιος.
Εν συνεχεία, ο κ. Ταχματζίδης παρουσίασε τις βασικές προτεραιότητες της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης»:
-Πρώτο μας μέλημα θα είναι η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου με καινούργιο οργανόγραμμα και διαχειριστική επάρκεια
-Ιδρύουμε κοινωνικό ιατρείο με τη συμμετοχή και εθελοντικών ομάδων ειδικών επιστημόνων (ιατρών – νοσηλευτών – ψυχολόγων) που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά σε καθε δημοτική ενότητα
– Δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των ΑΜΕΑ συμπολιτών μας και δημιουργούμε όλες τις προϋποθέσεις για την ισότιμη συμμετοχή τους στην κοινωνική και οικονομική ζωή του Δήμου
-Παρέχουμε κίνητρα σε επιχειρήσεις του Δήμου μας, που θα απασχολούν ΑΜΕΑ συνδημοτες μας
-Δίνουμε κίνητρα σε επιχειρήσεις της περιοχής μας, που θα απασχολούν άνεργους συνδημότες μας
-Ιδρύουμε γραφείο αγροτικής οικονομίας, που θα λειτουργεί συμβουλευτικά προς τον αγροτικό κόσμο
-Συνδέουμε την επιστημονική κοινότητα με την παραγωγή
-Πρόθεσή μας ειναι να δώσουμε ώθηση στην παραγωγή επώνυμων προϊόντων αγροδιατροφής με υψηλή προστηθέμενη αξία
-Ενισχύουμε την επιχειρηματική προσέγγιση και συνδέουμε την παραγωγή με τις ανάγκες της αγοράς
– Συμμετέχουμε στην προώθηση και προβολή των προϊόντων αγροδιατροφής της περιοχής μας
Τέλος, ο κ. Ταχματζίδης υπογράμμισε ότι «θα δώσουμε έμφαση στην καθαριότητα και την ανακύκλωση, στη συντήρηση του οδικού δικτύου και του ηλεκτροφωτισμού και θα φροντίσουμε τα πάρκα, τις παιδικές χαρές και τις πλατείες».
Μετά την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Λαγκαδά παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης».

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή