Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 26/09/2023

Γ. Τράγκας: Τα μέτρα Μητσοτάκη έριξαν στον καιάδα Έλληνες πολίτες

Χθες, προκάλεσε σάλο λέγοντας, ότι οι πραγματικοί θάνατοι στην Ελλάδα από covid-19 είναι λιγότεροι, από όσους έχει ανακοινώσει!!!!

Ο πολυχορηγούμενος από φαρμακοβιομηχανίες καθηγητής αυτό-γελοιοποιείται καθημερινά, πότε με τη χρήση μασκών, πότε με τα σχολεία και πότε με τον ακριβή αριθμό θανάτων!!!

Ξέρω ότι η φωνή μου ενοχλεί, αλλά πιστεύω ότι είναι χρήσιμη. Γνωρίζω ότι προξενώ βλάβες σε οργανωμένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Ουσιαστικά, εδώ και καιρό φωτίζω ένα γιγαντιαίο φιάσκο και ταυτόχρονα κόλπο, που παίζεται σε βάρος εκατομμυρίων Ελλήνων.

Όλα θα έρθουν στο φως. Από χθες, είναι αρκετοί εκείνοι που εκτιμούν ότι ο κος Τσιόδρας είναι ή άσχετος ή πειραγμένος νοητικά ή απατεώνας. Η δήλωσή του προκάλεσε σάλο. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι οι πραγματικοί θάνατοι στην Ελλάδα από covid-19 είναι λιγότεροι από όσους έχουν ανακοινωθεί επισήμως, σημειώνοντας ότι η πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα, είναι να καταγράφει κάθε θάνατο ασθενούς, ασχέτως της αιτίας – δηλαδή αν έχει τον ιό ως θάνατο, από τον κορωνοϊό. Και έδωσε ένα παράδειγμα που άφησε άφωνους πολλούς. Αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό ενός ασθενούς, που κατέληξε από εγκεφαλική αιμορραγία. Στη διάρκεια της νοσηλείας και ενώ ήταν σε κρίσιμη κατάσταση διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Όταν κατέληξε από την εγκεφαλική αιμορραγία, τέθηκε το ερώτημα αν θα καταγραφεί ως θάνατος από τον κορωνοϊό ή από εγκεφαλική αιμορραγία και η απάντησή ήταν βάλτε τον στον covid-19.

O κος καθηγητής έγινε χθες πολύ Κινέζος. Ίσως έτσι είπε, έχουμε καταγράψει περισσότερους θανάτους αλλά σίγουρα δεν έχουμε καταγράψει λιγότερους. Κάτι τέτοια είπαν και οι Κινέζοι στη Γιουχάν. Και πρόσθεσε σε κινεζική διάλεκτο, ότι αυτό δεν έγινε σε όλη την Ευρώπη, αφού υπάρχει και διχογνωμία των επιστημόνων, πώς γίνεται η καταγραφή. Πάντως είπε, ο χορηγούμενος από την GlaxoSmithKline καθηγητής – παρακαλώ προσέξτε- ότι στην Ελλάδα, δεν υπήρξε υπο-καταγραφή των θανάτων και ίσως υπήρξε υπερ- καταγραφή. Δηλαδή χρεώσαμε στον covid-19 περισσότερους από όσους μαθαίναμε κλειδωμένοι στα σπίτια. Δηλαδή ο κος Καθηγητής έκαψε πλήρως με τις εισηγήσεις του την ελληνική οικονομία και τώρα μας λέει, ότι χρεώναμε θανάτους από άλλα αίτια στον covid-19. Γιατί; Για να πανικοβάλλονται περισσότερο οι Έλληνες πολίτες; Για να κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις; Ή μήπως διάβασε το άρθρο του καθηγητή Ιωαννίδη στους Sunday Times; Εσείς που τον ακούτε κάθε απόγευμα στις 6, αντιλαμβάνεστε ότι χάσατε τις δουλειές σας και κλείσατε τα μαγαζιά σας από έναν άνθρωπο, που άλλα λέει τη Δευτέρα, άλλα την Τρίτη και άλλα την Τετάρτη. Δεν ξέρει τίποτα για τις μάσκες, δεν ξέρει τίποτα για τους θανάτους, ενδεχομένως δεν ξέρει τίποτα για τον κορωνοϊό.

O υπερ-πανικός των τελευταίων δύο μηνών «δολοφόνησε» την ελληνική οικονομία. Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν για να τρομοκρατηθεί υπέρ του δέοντος ολόκληρος ο λαός. Πάνω στην ανασφάλειά του, οργανώθηκαν και αναπτύχθηκαν μπίζνες δισεκατομμυρίων, που αφορούν από την παραγωγή μασκών και γαντιών, μέχρι την προώθηση της τιμής και της αξίας μετοχών πολυεθνικών για ανύπαρκτα μέχρι στιγμής φάρμακα και εμβόλια.

Οι άνθρωποι κλείστηκαν στα σπίτια τους δύο μήνες. Πολλοί ανέπτυξαν ψυχικές ασθένειες. Επιβαρύνθηκε η υγεία μέρους του πληθυσμού, που ήδη έπασχε από άλλα νοσήματα και δεν επισκέφτηκε καθόλου το γιατρό του. Εκατομμύρια άνθρωποι ζουν αυτή τη στιγμή, τον εφιάλτη που έφερε ο Μητσοτάκης και η ομάδα Τσιόδρα στη ζωή τους. Τις επόμενες ημέρες, πρόκειται να αποκαλύψουμε, όλο το νιαγάρα χρημάτων από φαρμακοβιομηχανίες προς τα μέλη της επιτροπής δημόσιας υγείας. Προς τον κο Τσιόδρα, τον κο Σύψα και άλλους που εισηγήθηκαν το lockdown στην ελληνική κυβέρνηση. Δηλαδή εισηγήθηκαν την καύση της ελληνικής οικονομίας για φέτος και τα επόμενα χρόνια. Μπορείτε να μπείτε στο crashonline.gr να διαβάσετε μία δεύτερη παρτίδα εγγράφων – ντοκουμέντων για τη χρηματοδότηση Τσιόδρα – Σύψα και άλλων λοιμωξιολόγων από τις εταιρίες που φτιάχνουν εμβόλια και αντιιικά. Μπορεί αυτά τα χρήματα να είναι χορηγίες ή δωρεές, νόμιμα και φορολογημένα, αλλά αποδεικνύουν τη στενή επαγγελματική σχέση ανθρώπων που δήθεν ασχολούνται με την υγεία του κοινωνικού συνόλου, με εταιρίες που κερδίζουν δισεκατομμύρια, προωθώντας εμβόλια και αντιιικά- όπως το remdesivir.

Δεν είναι τυχαίο, ότι επιστήμονες του επιπέδου του καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ, κατήγγειλαν όσους συνεργάζονταν με την πολυεθνική Gilead. Δεν είναι τυχαίο, ότι μεταξύ των χορηγών του κου Τσιόδρα είναι η GlaxoSmithKline, η οποία πούλησε (ουσιαστικά δοκίμασε πειραματικά) τα εμβόλια για τον Η1Ν1 στον ελληνικό λαό. Ο ρόλος του κου Κοντοζαμάνη και τότε και τώρα, αποτελεί διερευνίσιμη και ύποπτη συγκυρία. Και επειδή, πολλαπλασιάζονται οι ψίθυροι για δουλειές που στήνει ο κος Μητσοτάκης – και μάλιστα σε περίοδο τρομακτικής ύφεσης και δυστυχίας του ελληνικού λαού – δεν είναι λίγοι που πιστεύουν ότι οι Τσιόδρας και Κοντοζαμάνης «φυτεύτηκαν» από την κυβέρνηση, για να παιχτούν διάφορα οικονομικά παιχνίδια.

Ήδη ο κος Βελόπουλος και άλλα στελέχη του πολιτικού προσωπικού της χώρας, ανοιχτά μιλάνε για «φυτευτούς» από την κυβέρνηση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συμφέροντα.

Είναι απλή σύμπτωση, ότι ο κος Τσιόδρας και ο κος Κοντοζαμάνης κάθονταν δεξιά και αριστερά του κου Αβραμόπουλου, όταν αγοράστηκαν τα εμβόλια από την GlaxoSmithKline για τον Η1Ν1;

Είναι συμπτωματικό, ότι η GlaxoSmithKline, η Gilead και άλλες εταιρίες έχουν δώσει έναν πακτωλό χρημάτων, σε αυτούς που εισηγήθηκαν το lockdown στον κο Μητσοτάκη;

Είναι συμπτωματικό, ότι βασικός μέτοχος της GlaxoSmithKline και άλλων πολυεθνικών φαρμάκων είναι ο κος Μπιλ Γκέιτς που έδωσε συγχαρητήρια στον κο Μητσοτάκη και συνέντευξη στην «Καθημερινή»;

Λεπτομέρεια. Μισό εκατομμύριο Αμερικανοί ζητούν με υπογραφές τους από το Λευκό Οίκο να ανοίξει έρευνα σε βάρος του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται με τους κορωνοϊούς και την παραγωγή θανατηφόρων εμβολίων, όπως αποδείχθηκε στην Ινδία και στην Αφρική. Και σήμερα, στηρίζει τις θέσεις του Πεκίνου και του ύποπτου προέδρου του ΠΟΥ, Αιθίοπα Γκεμπρεγιέσους.

Και μία καλημέρα στο Μαξίμου. Παρακαλώ να με ακούσετε προσεκτικά. Έρχονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την κατασκευή του ιού στη Γιουχάν και την εξαγωγή του από την Κίνα. Αυτή την Κυριακή στις 11 το βράδυ, θα αποκαλύψουμε όλο το παρασκήνιο της αγοράς των εμβολίων Η1Ν1 από τη GlaxoSmithKline και τι έλεγαν τότε ο κος Τσιόδρας και άλλοι καθηγητές. Παρά το γεγονός, ότι ο Η1Ν1, ο περίφημος SARS θεωρήθηκε περισσότερο θανατηφόρος του COVID-19, ουδείς εισηγήθηκε να μείνουν τα παιδιά στα σπίτια τους, για να μην μολύνουν τον παππού και τη γιαγιά. Ουδείς συνέστησε στην τότε κυβέρνηση, να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις, γιατί – όπως είπαν – οι περισσότεροι λοιμωξιολόγοι, θα καιγόταν η οικονομία.

Σήμερα, ο κος Μητσοτάκης εν ψυχρώ εκτελεστής της ελληνικής οικονομίας, δεν έχει κανένα εναλλακτικό σχέδιο για την πραγματική σωτηρία ( και όχι από τον covid-19) του οικονομικού θανάτου, εκατομμυρίων Ελλήνων.

Ο κος Μητσοτάκης προσωπικά επέτρεψε να γίνουν διάφορες μπίζνες εκατομμυρίων από στενούς φίλους της οικογένειας, όπως αυτός στη Λάρισα, που έφτιαξε σε ταχύτατο χρονικό διάστημα, εργοστάσιο μασκών με μηχανήματα που έφεραν από την Κίνα. Ήδη, άρχισαν αποκαλύψεις για το μεγάλο φαγοπότι με τις μάσκες. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ( μαθαίνω θα ακολουθήσουν και άλλοι), χαρακτηρίζοντας «φυτευτό» τον κο Τσιόδρα, υπενθύμισε ότι άλλα έλεγε στις 9 Απριλίου και άλλα αργότερα, όταν η κυβέρνηση επιχείρησε να τις επιβάλλει κανονικά. Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς είπε, ότι μόλις στήθηκε το εργοστάσιο στη Λάρισα, του οποίου ο ιδιοκτήτης έχει πλήθος φωτογραφιών με την οικογένεια Μητσοτάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Τσιόδρας το γύρισε και άρχισε να μιλάει για την απαραίτητη χρήση μασκών, κατόπιν οδηγιών κέντρων του εξωτερικού.

Σιγά σιγά βγαίνουν στο φως λεπτομέρειες, για τις μπίζνες που στήθηκαν πάνω στο φόβο και την απομόνωση του Έλληνα πολίτη. Βαθμιαία συντίθεται ένα ψηφιδωτό του κορωνοϊού, στου οποίου τις ακίδες εμφανίζονται πρόσωπα και φίλοι της ελληνικής κυβέρνησης.

Βάλτε τα δυνατά σας, πιέστε προς κάθε κατεύθυνση και επαναλειτουργήστε τις μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις σας. Ο κος Μητσοτάκης δυστυχώς έχει αντίθετη πολιτική φιλοσοφία, από αυτή που χρειάζεται στους δύσκολους καιρούς μας. Ο κος Μητσοτάκης θα επιχειρήσει με ελάχιστους φίλους του, να αξιοποιήσει το περιβάλλον της δικής μας νέας Ορλεάνης. Θα στήσει μπίζνες, κομπίνες και επιχειρήσεις με δικούς του ανθρώπους, που θα θελήσουν να βάλουν αντί πινακίου φακής στο χέρι τις περιουσίες των Ελλήνων.

Δεν πρόκειται να υπερασπιστεί την πλειοψηφία των πληττόμενων πολιτών. Κυρίες και κύριοι, πιέστε προς κάθε κατεύθυνση να επαναλειτουργήσουν συντομότατα, όλες οι δουλειές. Ο κος Τσιόδρας, ο κος Σύψας και άλλοι ( δεν αναφέρομαι στον κυβερνητικό λοχία Χαρδαλιά) πρέπει να πάψουν να τρομοκρατούν τον λαό. Αποστρέψτε οφθαλμούς από μία χούφτα δημοσιογράφους, που έπαιξαν το παιχνίδι του Μητσοτάκη και κατατρομοκράτησαν τους πολίτες. Προκάλεσαν βαθύτατα, καίρια πλήγματα στην οικονομία της χώρας. Ήδη, οι διασημότεροι καθηγητές λοιμωξιολογίας και επιδημιολογίας, με άρθρα τους, επισημαίνουν ότι ο μεγάλος κίνδυνος από τον covid-19 πέρασε. Ότι δεν υπάρχει λόγος για μαζική επιτήρηση αλλά μόνο για στοχευμένους ελέγχους. Ο περίφημος καθηγητής του Στάνφορντ, Δρ Γιάννης Ιωαννίδης σε άρθρο του στους Sunday Times, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι ο covid-19 έχει πολύ μικρή θνητότητα. Τα σφάλματα, κυρίως όπως γράφει, έγιναν στα νοσοκομεία, με την ανεξέλεγκτη διασπορά. Ο κος Ιωαννίδης και ένα πλήθος άλλων καθηγητών επισημαίνουν ότι το lockdown δεν ήταν το καταλληλότερο φάρμακο. Όσο περνάει ο χρόνος, καταρρίπτονται οι αρχικές τρομοκρατικές, στατιστικές και θεωρίες των επιστημόνων τύπου Τσιόδρα.

Ταυτόχρονα εδώ στην Ελλάδα αποκαλύπτεται ότι τα κινέζικα προϊόντα που έφτασαν ως δωρεές στο εθνικό σύστημα υγείας ήταν σκάρτα. Όπως καταγγέλλει η ΕΙΝΑΠ διανεμήθηκαν προβληματικές μάσκες, μειωμένης προστασίας. Όπως αντιλαμβάνεστε, τρίβουν τώρα τα χέρια τους, οι φίλοι της οικογένειας Μητσοτάκη, που έστησαν τη δουλειά στη Λάρισα.

Η πολιτική γελοιότητα δεν κρύβεται. Η πολιτική ανοησία είναι ακατανίκητη. Είναι ακαταμάχητη. Εκτός από τον κο Χαρδαλιά, ο οποίος θα μείνει στην ιστορία, υπάρχουν και άλλοι, οι οποίοι ζήλεψαν τα διαγγέλματα Μητσοτάκη, αλλά με το απαράμιλλο ύφος, την ανάγνωση με το πηγούνι στο χειρόγραφο, του υφυπουργού πολιτικής προστασίας. Έτσι λοιπόν, ο δήμαρχος Κηφισιάς, δεν ξέρω αν λέω καλά το όνομά του, ο κος Θωμάκος, έβγαλε διάγγελμα κατά των νέων που κόβουν βόλτες ή κάθονται στα παγκάκια της Κηφισιάς. Μάλιστα προέβαλε τη στέρηση και τον ασκητισμό του ιδίου και της κόρης του ως παράδειγμα. Ο κος Θωμάκος, έφτασε στο σημείο να εξομολογηθεί ότι είδε νεαρούς και νεαρές, να κάθονται σε παγκάκι και μάλιστα, όπως είπε – ο ένας πάνω στον άλλον. Ελπίζω και εύχομαι, οι πολίτες της Κηφισιάς, να θυμηθούν στις επόμενες εκλογές, ότι ο κος Θωμάκος, εζήλωσε τη δόξα του κου Χαρδαλιά.

Η ομογένεια, στη Νέα Υόρκη, στο Σικάγο, στη Φλόριδα, στη Νεβάδα, στην Καλιφόρνια και σε όλη τη μεγάλη και δημοκρατική χώρα των ΗΠΑ, πρέπει να ενισχύσει τις προσπάθειες της αμερικανικής κυβέρνησης να επαναλειτουργήσει την αμερικανική οικονομία. Να μην παραταθεί η ατμόσφαιρα ενός κραχ. Η Κίνα πρέπει να πληρώσει για τις ζημιές που έκανε στο δυτικό ημισφαίριο. Ο δυτικός κόσμος, όπως σωστά λέει ο πρόεδρος Τραμπ, πρέπει να θέσει σε εμπορική καραντίνα την Κίνα. Δεν πρέπει να αγοράζουμε προϊόντα που κατασκευάζονται στην Κίνα. Πρέπει οι δυτικοί επιχειρηματίες, οι περίφημοι Armani, Dior και Gucci, όλες οι περίφημες δυτικές φίρμες, να σταματήσουν να μας πουλάνε προϊόντα που παράγονται στην χώρα των κορωνοϊών. Όλες οι δυτικές εταιρίες – έχει δίκιο ο πρόεδρος Τραμπ- πρέπει να επιστρέψουν στη Δύση, για να έχουν εργασίες, όσοι έμειναν άνεργοι από τον ιό που κατασκευάστηκε στο ινστιτούτο ιολογίας της Γιουχάν. Όσοι με ακούτε, στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Αυστραλία, στην Ευρώπη και ευθυγραμμίζεστε με τις απόψεις μου, επικοινωνήστε διαδικτυακά με όλους τους φίλους σας Έλληνες ή ξένους. Ο ιός κατασκευάστηκε στο εργαστήριο ιολογίας της Γιουχάν. Ο Πρόεδρος Τραμπ, έχει απόλυτο δίκτυο που προσπαθεί να τροποποιήσει το νομικό δόγμα της κυρίαρχης ασυλίας, για να ζητήσει αποζημιώσεις από την Κίνα. Η Κίνα μέχρι στιγμής απαντά με επιθετικό τρόπο και αρνείται την ενοχή της. Απειλεί την Αυστραλία επειδή παίρνει πρώτες ύλες από εκεί. Ωστόσο είναι καιρός, οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία, ο Καναδάς και όσοι πλήττονται από την οικονομική κινεζική διείσδυση και φυσικά από τον κορωνοϊό να απαντήσουν. Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, ήδη έχουν στα χέρια τους ένα πλήθος αποδείξεων για όσα θέλει να κρύψει η Κίνα.

Πρέπει να σταματήσει η Κίνα να αντιγράφει τη δυτική τεχνολογία. Πρέπει το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας, που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα εκατοντάδων εκατομμυρίων Κινέζων, να σταματήσει τον αθέμιτο οικονομικό ανταγωνισμό με τη Δύση και ταυτόχρονα την εξαγωγή ιών που παράγονται από νυχτερίδες και μυρμηγκοφάγους σε εργαστήρια ιολογίας.

Δεν έχουμε κανένα λόγο να αγοράζουμε κινέζικα προϊόντα. Δεν έχουμε κανένα λόγο να εμπιστευόμεθα περίφημες φίρμες δυτικών ονομάτων που κατασκευάζουν τα προϊόντα τους στην Κίνα και τα πουλάμε ως ευρωπαϊκά. Έχει απόλυτο δίκιο ο πρόεδρος Τραμπ και ο Αμερικανός υπουργός εξωτερικών ο Μάικ Πομπέο. Δεν έχουμε κανένα λόγο να αγοράζουμε κινέζικα προϊόντα. Δεν έχουμε κανένα λόγο να παράγουμε προϊόντα στην Κίνα και να αφήνουμε ανέργους τους δυτικούς.

Επίσης, είναι καιρός να τελειώνουμε με τον κος Γκεμπρεγιέσους του παγκόσμιου οργανισμού Υγείας. Είναι ψεύτης, απέκρυψε πληροφορίες, έπαιξε το παιχνίδι τον Κινέζων και δικαίως κατηγορείται από την αμερικανική διοίκηση, που έκοψε την επιχορήγηση στον ΠΟΥ.

Έχοντας ως τιμονιέρη τον κο Μητσοτάκη, ενδέχεται να χάσουμε και ένα κομμάτι από την εθνική ανεξαρτησία μας. Η γειτονική εχθρική χώρα, περνάει δύσκολες μέρες. Έχει βαθύτατη οικονομική κρίση, ελάχιστα συναλλαγματικά αποθέματα και μεγάλες εστίες της πανδημίας του κορωνοϊού σε διάφορες πόλεις της. Ο Ερντογάν έπαιξε σε πολλά μέτωπα, ξόδεψε πολλά χρήματα σε στρατιωτικές επιχειρήσεις και άφησε το λαό του σε πλήρη ένδεια και πανικό λόγω κορωνοϊού. Όλο το 2020 θα έχει ύφεση μεγαλύτερη από 5% και ανεργία πάνω από 18%. Πιθανότατα, ο πονηρός και φασίστας Ταγίπ, θα θελήσει να εξάγει την οικονομική και υγειονομική κρίση στο Αιγαίο. Ήδη καταγράφονται αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών. Οι Τούρκοι χαρακτηρίζουν αυτές τις πτήσεις, πτήσεις ρουτίνας. Όμως, σε κατάσταση παγκόσμιας αποσταθεροποίησης, λόγω κορωνοϊού – δεν αποκλείεται κάποιο θερμό επεισόδιο, μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας.

Γνωρίζω ότι ενοχλώ. Αυτό δεν είναι σημερινό. Συμβαίνει καθημερινά εδώ και δεκαετίες. Από ό,τι θυμάμαι έχω εργαστεί σε περισσότερα από 18 ραδιόφωνα. Επί σειρά ετών στον ΣΚΑΙ, στον FLASH, στον Planet, στον 9,84, δέκα χρόνια στον Real Fm και 4 εδώ. Πάντα προκαλούσα την εκτελεστική εξουσία είτε πάνω ήταν Παπανδρέου, Σημίτης, Καραμανλής, Μητσοτάκης ή Τσίπρας. Είναι γνωστό, ότι δεν πιστεύω στην άκρατη νεοφιλελεύθερη σκέψη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η δήθεν ανθρώπινη πλευρά της πολιτικής του, είναι πλαστή. Είναι ψεύτικη. Είναι άνθρωπος που πιστεύει απόλυτα στην οικονομική κατοχή της χώρας μας, από τη Γερμανία. Είναι πολιτικός που ψήφισε και θα ψηφίσει όλα τα μνημόνια. Εύκολα μπορεί να διώξει καθαρίστριες ή συμβασιούχους, ενώ ταυτόχρονα με δουλικό τρόπο υλοποιεί όλα τα κελεύσματα του Βερολίνου. Εκτιμώ και το λέω ευθέως, ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί το ολοκαύτωμα της ελληνικής οικονομίας. Αυτός το προκάλεσε και τώρα θα μας πάει σε ένα 5ο μνημόνιο. Οι συντάξεις και οι μισθοί θα μειωθούν. Η ανεργία θα φουντώσει και οι μόνοι που θα εξυπηρετηθούν στοχευμένα είναι οι φίλοι του. Αυτή είναι η πολιτική εκτίμησή μου. Μιλάω πολιτικά και όχι προσωπικά.

Τώρα, πάμε σε ορισμένα πράγματα που πρέπει να εφαρμοστούν από αύριο. Οι καθημερινές ανακοινώσεις του κου Τσιόδρα και του κου Χαρδαλιά, πρέπει να γίνουν δύο φορές την εβδομάδα, γιατί ενοχλούν με τη θέα τους. Ο κος Χαρδαλιάς δεν έχει κανένα λόγο να παριστάνει την εμπροσθοφυλακή των υπουργών. Όταν υπάρχουν αλλαγές και περαιτέρω αποκλιμάκωση μέτρων να τα λένε οι ίδιοι οι υπουργοί. Είναι πιο κανονικό και πιο φυσιολογικό σε μία κοινοβουλευτική δημοκρατία. Προς θεού, ανοίξτε τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εστίασης. Έστω και αν βάλετε τα τραπέζια ανά 1,5- 2 μέτρα. Αυξήστε τον αριθμό των 4 ατόμων σε 6. Έτσι θα μπορέσουν να κάνουν κάποιο τζίρο, εστιατόρια, ταβέρνες και καφέ. Αφήστε τις θάλασσες και τις τουριστικές επιχειρήσεις να λειτουργήσουν με την ατομική ευθύνη και επιλογή που κάνει κάθε ξένος ή Έλληνας τουρίστας. Έτσι, θα νιώσουν καλύτερα και θα κάνουν restart εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Αφήστε τους κομπασμούς και τα πανηγύρια ότι μας σώσατε. Δεν σας πιστεύει κανένας. Σταματήστε την προπαγάνδα από τα τηλεοπτικά δίκτυα με μάσκες, γιατρούς, διαδρόμους και διασωληνωμένους. Ο covid-19 είναι ανύπαρκτος στην Ελλάδα. Σιγά σιγά ο περίφημος καθηγητής θα μας πει, ότι οι περισσότεροι θάνατοι των 80αρηδων ήταν από νεοπλασίες και καρδιοπάθειες. Στείλτε τον Χαρδαλιά σύντομα σπίτι του. Επίσης, να μην ψηφίζονται νομοσχέδια στη βουλή χωρίς απαρτία. Δεν είναι δυνατόν, να λειτουργεί κοινοβουλευτισμός με άδεια τη βουλή. Δεν έχουμε χούντα, ούτε κοινοβουλευτική δικτατορία. Δεν μπορεί να κυβερνάται η χώρα με μία λιλιπούτεια πολιτικά Πρόεδρο Δημοκρατίας και με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Η Ελλάδα παρά τα δεινά της, δεν έγινε ακόμα μαγαζάκι της Αγίας Οικογένειας ή οποιασδήποτε οικογένειας. Μάλλον έχει δίκιο ο κος Τσίπρας, που αποχώρησε χθες από την ψηφοφορία του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου. Είναι ντροπή, για τον κο Μητσοτάκη να παραβιάζει έτσι τον κανονισμό της βουλής και με διαδικασίες εξπρές και επιστολική ψήφο να θέλει να περνάει νομοσχέδια. Η Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ μαγαζάκι του (υ)ιού Μητσοτάκη.

Μη χάνετε το απόγευμα τις εκπομπές μου στο Action24, ακριβώς στις 17.30. Επίσης, ανταμώνουμε μαζί στο Youtube, στην ιστοσελίδα Γιώργος Τράγκας official. Στο Facebook και με την καθημερινή αρθρογραφία μου στο crashonline.gr

Μιλώντας με γνωστούς καθηγητές της ιατρικής και μέσα από αναλυτικούς διαλόγους, αντιλαμβάνομαι ότι χιλιάδες από εσάς, λόγω του κου Τσιόδρα και του lockdown, αμελήσατε την υγεία σας. Γι’ αυτό είναι υπεύθυνος ο κος Μητσοτάκης, ο χορηγούμενος από την GlaxoSmithKline κος Τσιόδρας και φυσικά ο κος Χαρδαλιάς, που ουσιαστικά μας έδωσε μία άλλη έκφανση κοινοβουλευτικής δικτατορίας.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Νέος Πρόεδρος Χρήστος Παντέλης του Πειθαρχικού της Ένωσης Λειτουργών & Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

Για τρίτη θητεία πρόεδρος του Πειθαρχικού της Ενωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος ο Χρήστος Παντέλης Συνεχίζει για τρίτη θητεία ο Χρήστος Παντέλης ως πρόεδρος του