Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Δημήτρης Βαρτζόπουλος απο τα καλύτερα βιογραφικά της Ν.Δ

Δημήτρης Βαρτζόπουλος,καλύτερα,βιογραφικά,Ν.Δ,
Δημήτρης Βαρτζόπουλος απο τα καλύτερα βιογραφικά την Ν.Δ .

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Γεννήθηκα στις 11/11/1957, γιος του Χρυσόστομου, βιοτέχνη και της Φανής Λιχριδά, φιλολόγου. Κατάγομαι από το Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.

Είμαι παντρεμένος με την Φωτεινή Μαυρομάτη, Νοσηλεύτρια ΤΕ. Έχω τρία παιδιά, τον Αλέξανδρο, δικηγόρο, τον Χρυσόστομο, φοιτητή και την Δανάη, μαθήτρια.

Τελείωσα με Άριστα (19 9/10) το Β´ Γυμνάσιο Αρρένων Καβάλας, πέρασα πρώτος στην Ιατρική ΑΠΘ το 1975, υπήρξα υπότροφος του ΙΚΥ καθ´ όλην την διάρκεια των σπουδών μου και αποφοίτησα με Άριστα (9) το 1981. Ειδικεύθηκα στην Ψυχιατρική και Ψυχοθεραπεία στις Πανεπιστημιακές Κλινικές της Βόννης και Κολωνίας και ανακηρύχθηκα Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Βόννης το 1990. Υπήρξα Επιστημονικός Συνεργάτης Πανεπιστημιακών Κλινικών του ΑΠΘ επί σειράν ετών. Εργάσθηκα και εργάζομαι ως ιδιώτης Ψυχίατρος και Επιστημονικός Υπεύθυνος ιδιωτικής Ψυχιατρικής Κλινικής.

Μιλώ Γερμανικά, Αγγλικά και λίγα Γαλλικά.

Ασχολήθηκα με τον φοιτητικό συνδικαλισμό, την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, την ΟΝΝΕΔ και ανέλαβα θέσεις ευθύνης σε όλα τα επίπεδα Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας (Πρόεδρος Τοπικής, Πρόεδρος Νομαρχιακών, Πρόεδρος Διοικούσης Θεσσαλονίκης, αναπληρωτής Γραμματεύς Πολιτικού Σχεδιασμού).

Πολιτεύθηκα στην Β´ Θεσσαλονίκης από το 1993 έως το 2000.

Στην Δημόσια Διοίκηση υπηρέτησα ως Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας από το 2004-2009.

Υπηρέτησα ως Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Κυβέρνηση Παπαδήμου το 2011.

Το 2012 εκλήθην από τον Αντώνη Σαμαρά, να ιδρύσω την Γενική Γραμματεία Συντονισμού της Κυβέρνησης, της οποίας υπήρξα επικεφαλής για περίπου 2,5 χρόνια, οπότε παραιτήθηκα, για να πολιτευθώ στην Β´ Θεσσαλονίκης.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 κατετάγην τρίτος (πρώτος επιλαχών) με περίπου 18.000 σταυρούς προτίμησης.

Έκτοτε εργάζομαι στο ιατρείο μου και προετοιμάζομαι για τις επόμενες εκλογές.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή