Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

Δημήτρης Μπιτσίμης για την εγκατάσταση της ΜΕΑ Λαγκαδά

Γιατί χολοσκάτε συν-Λαγκαδιανοί ? Κάπως έτσι θα γίνει ο τόπος γύρω από την Κορώνεια !!! μετά την εγκατάσταση της ΜΕΑ μαζί με τον υπάρχοντα ΧΥΤΑ …

Γράφει ο Δημήτρης  Μπιτσίμης πρώην Δήμαρχος Λαγκαδά

Λέτε ότι τα “ζουμιά” που απορρέουν από ΜΕΑ και ΧΥΤΑ, είναι ότι πιο κατάλληλο και ωφέλιμο για το περιβάλλον . Κάπως έτσι δεν μας παραμυθιάζουν κάτι … τύποι ειδικοί, λένε ….
Τι λέτε κι εσείς κ. Χατζηδάκη, που “πήρατε στα χέρια σας την Κορώνεια”? 

Έτσι δεν δηλώσατε ? το έχει υπόψη του ο Γεράνης και οι δήμαρχοι Χορτιάτη και Αμπελοκήπων ?

Μετά την απόφαση των τριών “εκτελεστών” τουπεριβάλλοντος του Λαγκαδά, θα εγκατασταθεί δίπλα στον ΧΥΤΑ και ένα ακόμη “περιβαντολλογικό” έργο.
Και με τις δηλώσεις τους επαίνεσαν το έργο. ότι θα δουλεύει με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ΔΕΝ θα μολύνει και διάφορα άλλα σημαντικά, ωραία και “μοσχομύριστα”.
Παρ’ όλο που προκύπτει μοιραία το ερώτημα “γιατί δεν αποφασίσατε να γίνει το έργο στους δήμους σας κκ δήμαρχοι, να εισπράττετε και τα πιθανά αντισταθμιστικά και να κάνετε τους δήμους σας “παραδεισένιες πολιτείες”? , με απασχολεί άλλο θέμα.
Ενας κάποιος Κυρίζογλου, δήμαρχος, λέει. Αμπελοκήπων, φρόντισε, να ρίξει και μια πετριά στους Λαγκαδιανούς.

Μίλησε “για ιαχές και άναρθρες κραυγές κάποιων”!!!

Οταν, Κυρίζογλου, κατηγορείς-συκοφαντείς “τους κάποιους” και γενικεύεις, χωρίς να αναφέρεις ονόματα (για να μην πέσουν και μηνύσεις και αυτό λέγεται και ανευθυνότητα και ΔΕΙΛΙΑ) , γνωρίζεις άραγε, από την όποια πολιτική παιδεία διαθέτεις (???), ότι αυτό λέγεται ΦΑΣΙΣΜΟΣ και όποιος χρησιμοποιεί τον φασισμό, σαν πολιτική μέθοδο λέγεται ΦΑΣΙΣΤΑΣ ? Δεν γνωρίζω αν αυτός ο χαρακτηρισμός σας αρέσει.
Σύμφωνα με τον νόμο 3852/11, άρθρο 61/παρ.1/ εδάφ.β “ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι θα πρέπει να σέβονται και να διασφαλίζουν τα δικαιώματα των πολιτών … ”
Κύριε δήμαρχε Λαγκαδά
τα παραπάνω σίγουρα τα γνωρίζετε. Όπως γνωρίζετε και το δικαιώμα του σεβασμού της τιμής και της αξιοπρέπειας των δημοτών, που πρέπει να είναι και υπέρτερο όλων.
Με την φράση κάποιου Κυρίζογλου, δημάρχου, λέει, Αμπελοκήπων, περί “ιαχών και άναρθρων κραυγών” δεν αντιληφθήκατε ότι οι δημότες υβρίζονται και λοιδωρούνται ? σας αφήνει αδιάφορο αυτό ? αντιδράσετε ? ζητήσατε επανόρθωση και να ζητήσει συγνώμη ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ των δημοτών σας ?
Αν δεν ζητήσετε να επανορθώσει και να ζητήσει συγνώμη ο Κυρίζογλου, θα σημαίνει ότι συμφωνείτε ΚΙ ΕΣΕΙΣ με τους χαρακτηρισμούς, στους οποίους, πιστεύω πως αντιλαμβάνεσθε, περιλαμβάνει κι ΕΣΑΣ !!!
Οσον αφορά τον έτερο των Μακαββαίων, Καϊτετζίδη, του Χορτιάτη, αφού μάγεψε με τον ποιητικό του λόγο ότι “θα βγούμε από το σκοτάδι και θα μπούμε στο φως” !!! τι γενναιοφροσύνη, τι χουβαρνταλίκι. αλλά και τι αδικία για τους δημότες του Χορτιάτη, που θα είναι, ποιος ξέρει, πόσα χρόνια στο σκοτάδι ? Μέσα στα καθήκοντά σας είναι και η προάσπιση των συμφερόντων των δημοτών σας, τα οποία απεμπολήσατε δίνοντας το “φως” στον Λαγκαδά και το σκοτάδι στους δημότες σας.

Πρέπει να είσθε πολύ έξυπνος Καϊτετζίδη, ώστε να μας δουλεύετε . Και με την ευκαιρία μπορείτε να πεταχτείτε μέχρι την γωνία, να δείτε αν έρχομαι ?

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα