Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Εγγραφές στους Παιδικούς σταθμούς της ΥΚΠΑΑΠ Λαγκαδά

Εγγραφές νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς της ΥΚΠΑΑΠ του Δήμου Λαγκαδά με καταβολή τροφείων για το σχολικό έτος 2021 – 2022.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι γονείς ενδιαφέρονται να αιτηθούν την εγγραφή του παιδιού τους μέσω Δήμου με καταβολή τροφείων για το σχολικό έτος 2021 – 2022 μπορούν να απευθύνονται στην ΥΚΠΑΑΠ του Δήμου Λαγκαδά έως τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021. Σας γνωστοποιούμε ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν είναι δεσμευτική και ότι δεχόμαστε αιτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς αναμένουμε την Πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για τη δράση « Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ( Πρόγραμμα ΕΣΠΑ ), όπως και του «Προγράμματος Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας» , που απευθύνεται σε μητέρες που ανήκουν στο δημόσιο τομέα.

Επομένως, οι μητέρες έχουν τη δυνατότητα αναμονής της Πρόσκλησης της Ε.Ε.Τ.Α.Α. ώστε με την έκδοση της να ενημερωθούν για τις προβλέψεις σχετικά με το καθεστώς εργασίας και τα οικονομικά κριτήρια, να υποβάλλουν την αίτηση τους μέσω ΕΣΠΑ και σε περίπτωση απόρριψης αυτής θα έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν την εγγραφή του παιδιού τους μέσω Δήμου και μετά το πέρας της 31ης Μαΐου, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις .

Επίσης, η Πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. αφορά όχι μόνο στους Παιδικούς Σταθμούς, αλλά και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου μας με δραστηριότητες όπως εργαστήρια χειροτεχνίας, κοσμήματος, πηλού, γυμναστική, παραδοσιακούς χορούς, μουσική, ενασχόληση με Η/Υ , παραγωγικούς χορούς, μουσική, ενασχόληση με Η/Υ, παιδαγωγικό παιχνίδι, ενασχόληση με επιτραπέζια παιχνίδια και βιβλίο.

Στα πλαίσια λήψης μέτρων πρόσληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας κατά του COVID – 19 σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. : 23940 20323 για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή για την προσέλευσή σας κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Ακόμα, μπορείτε να αποστείλετε την αίτησα σας μέσω Δήμου με καταβολή τροφείων για τους Παιδικούς Σταθμούς μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση. [email protected]

Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά:

Α) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Β) Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ενσήμων των γονέων, προκειμένου για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα .

Γ) Βεβαίωση γιατρού ότι το παιδί έχει κάνει όλα τα απαιτούμενα για την ηλικία του εμβόλια και ότι βεβαιώνει την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού.

Δ) Φωτοτυπία του βιβλιαρίου εμβολίων παιδιού

Ε) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος τρέχοντος έτους.

ΣΤ) Κάθε άλλο δικαιολογητικό που το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί απαραίτητο.

Ζ) Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων στους Παιδικούς Σταθμούς, εκτός των προηγουμένων δικαιολογητικών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης παιδιάτρου, όπου βεβαιώνει την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού και ότι έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια για την ηλικία του, καθώς και φωτοτυπία του βιβλιαρίου εμβολίων του παιδιού, τόσο για τις εγγραφές μέσω Δήμου σε Παιδικούς Σταθμούς, όσο και για τις εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για παιδικούς σταθμούς και Κ.Δ.Α.Π

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή