Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 16/04/2024

Εκτροπή λεωφορειακών γραμμών στην ε.ο. Λαγκαδά – Ασσήρου

Στην εκτροπή τριών δρομολογίων που διέρχονται από την επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Ασσήρου προχωρά ο ΟΣΕΘ, λόγω της διακοπής κυκλοφορίας που έχει τεθεί σε εφαρμογή στο εν λόγω οδικό τμήμα, εξαιτίας των ζημιών που έχει υποστεί η γέφυρας του ρέματος Μπογδάνα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των περασμένων ημερών.

Προηγήθηκαν οι σχετικές ενέργειες της διοίκησης του δήμου Λαγκαδά προς τον Οργανισμό, ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών στην περιοχή, έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα στο συγκεκριμένο τμήμα της επαρχιακής οδού.

Σύμφωνα με τον ΟΣΕΘ προβλέπεται εκτροπή δρομολογίων για τις λεωφορειακές γραμμές 85 Η, 85 Χ και 91 Ε που εκτελούνται μέσω του ΚΤΕΛ.

Συγκεκριμένα η σύνδεση του Λαγκαδά με την Άσσηρο θα γίνεται μέσω Λαγυνών, δηλαδή στην κατεύθυνση προς Άσσηρο μετά τη στάση «ΑΓΝΟ» δεξιά προς Λητή και μετά τη στάση «ΑΡΤΟΖΑ» δεξιά προς ‘Ασσηρο.

Το ίδιο ισχύει στη κατεύθυνση προς Λαγκαδά από Άσσηρο μετά τη στάση «ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ» στη Λητή αριστερά προς Λαγκαδά

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Η. Ζιακούλης: Άκουσε τη «Φωνή Λογικής» και κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής

Με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Φωνή Λογικής» κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, Ηλίας Ζιακούλης. Ο κ. Ζιακούλης αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου φιλοξένησε μια εντυπωσιακή εκδήλωση την Κυριακή 14 Απριλίου, το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ζαγκλιβερίου. Η διοργάνωση, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας