Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Επίσκεψη σε Λαγκαδά και το Κολχικό Μέλη του Ποντιακού Συλλόγου Ελασσόνας

Επίσκεψη,Λαγκαδά,Κολχικό Μέλη,Ποντιακού Συλλόγου,Ελασσόνας,

Μέλη του Ποντιακού Συλλόγου Ελασσόνας συνοδευόμενα από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας, επισκέφτηκαν σήμερα την πόλη του Λαγκαδά και το Κολχικό, προσκεκλημένοι του Ποντιακού Συλλόγου Κολχικού «Άγιος Ευγένιος Τραπεζούντας».
Η αντιπροσωπεία από την Ελασσόνα επισκέφτηκε αρχικά το πρότυπο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στον Λαγκαδά, όπου ξεναγήθηκε από τις υπεύθυνες και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του και στη συνέχεια τον χώρο του Ποντιακού Συλλόγου στο Κοχλικό και το πολιτιστικό μουσείο του.

Στη δεξίωση που ακολούθησε για τους φιλοξενούμενους, ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης αντάλλαξε δώρα με την Αντιδήμαρχο του Δήμου Ελασσόνας.
Την αποστολή από την Ελασσόνα επίσης υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κολχικού Μάκης Ταχματζίδης, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων Γιάννης Καραγιαννίδης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποντιακού Συλλόγου Κολχικού.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή