Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 18/04/2024

Ε.Λ.Κ.Ε: Επανεκλέχθηκε Πρόεδρος Πειθαρχικού ο Χρήστος Παντέλης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, που διεξήχθησαν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 στο ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά Βόλου.

Μέλη της Ένωσης απ’ όλη την Ελλάδα, από νησιωτικές, ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, αλλά κι από το εξωτερικό, βρέθηκαν στο Βόλο, συμμετέχοντας στις αρχαιρεσίες για την εκλογή εκπροσώπων τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και για τα όργανα της Ένωσης.

Τις εκλογές τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Ξεχωριστή είδηση αποτελεί το γεγονός ότι στις ίδιες αρχαιρεσίες επανεκλέχθηκε με 193 ψήφους Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, ένας δικός μας άνθρωπος και φίλος, ο Χρήστος Παντέλης.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος για την επανεκλογή του «Η χαρά μου απεριόριστη . Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που με εμπιστεύτηκαν για δεύτερη τριετία και με εξέλεξαν με διαφορά. Τα λόγια είναι περιττά .Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τις ευχές σας και την συμπαράσταση σας !

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην γυναίκα μου για την στήριξη και την αγάπη της όλον αυτό τον καιρό. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους !!!».

Ο Οίκος Παντέλη δραστηριοποιείται στον χώρο των τελετών εδώ και 15 χρόνια με μοναδικό σκοπό την άμεση, διακριτική και πιο ανθρώπινη εξυπηρέτηση που μπορεί να προσφέρει ένας οίκος Τελετών.

Η Πολιτική της Εταιρικής Κοινωνική Ευθύνης που ακολουθεί ο Οίκος Παντέλη τον έχει κάνει να ξεχωρίζει εδώ και χρόνια από τα υπόλοιπα γραφεία τελετών που δραστηριοποιούνται στον χώρο.

Η επαγγελματική συνέπεια, και οι λεπτοί χειρισμοί με απόλυτο σεβασμό στους συγγενείς στις δύσκολες στιγμές είναι αδιαπραγμάτευτοι κανόνες.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα