Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Η Ελληνική πατητή τσιμεντοκονία της Evomat ταξιδεύει

Ελληνική,πατητή,τσιμεντοκονία,Evomat,ταξιδεύει,

Η Ελληνική πατητή τσιμεντοκονία της Evomat ταξιδεύει στην Λεμεσό .

Η επιλογή της Ελληνικής πατητής τσιμεντοκονίας εξωτερικά και εσωτερικά της οικίας, οδήγησε στην ενοποίηση των χώρων με αποτέλεσμα το “έσω” να μεταφράζεται ως “έξω” και το αντίστροφο. Στους χώρους υγιεινής επίσης χρησιμοποιήθηκε ως επένδυση όλων των τοίχων μιας και αποτελεί ένα πλήρως αδιάβροχο υλικό με πολύ υψηλές αντοχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ


Κατοικία στο ιστορικό Άστρος
Η αίσθηση μίας πετρόχτιστης κατοικίας χτισμένη το 1898 και ανακαινισμένη το 2013, επιφάνειας 350 τ.μ. δεν σου δημιουργεί μόνο δέος αλλά και πρόκληση για να δημιουργήσεις το πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα.


Κατοικία στο Φάληρο
Αυτή η σύγχρονη ιδιωτική κατοικία στην περιοχή του Φαλήρου, εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική θέα στην θάλασσα και τον εκπληκτικό Ελληνικό ήλιο, ο οποίος λούζει κάθε επιφάνεια της αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες του χώρου κάνοντας τα χρώματα ακόμα πιο ζωντανά.

EVOMAT SHOWROOM

Σε επιφάνειες 250 τ.μ. η Evomat παρουσιάζει το πάθος και την “εμμονή” της στο design και την ποιότητα των υλικών. Το showroom της Evomat είναι χώρος έμπνευσης, δουλειάς και σεμιναρίων. Είναι το σημείο συνάντησης για πελάτες, αρχιτέκτονες, designers και δημοσιογράφους σε θέματα design.

Evomat – Πιπιλής
Κορίνθου 4, Ελευσίνα 19200, Αττική
Τηλ.: 2105565470 – Fax: 2105565469 – Email: [email protected]
Εργοστάσιο: Θέση Περιβόλι Παππά, ΒΙ.ΠΕ. Μεγάρων 19100, Αττική

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή