Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΓΕΛ ΣΟΧΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, ενημερωθήκαμε από γονέα μαθήτριας ότι είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19. Η παραπάνω μαθήτρια δεν προσήλθε καθόλου στο σχολείο τόσο εχθές όσο και σήμερα.

Ωστόσο, πραγματοποιήθηκε έλεγχος (rapid test) άλλης μαθήτριας η οποία αποτελούσε στενή επαφή του επιβεβαιωμένου κρούσματος. Το τεστ πραγματοποιήθηκε στο κέντρο υγείας του Σοχού και δυστυχώς βγήκε θετικό.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γ1 και του τμήματος Οικονομίας και Πληροφορικής θεωρούνται στενές επαφές κρούσματος και θα πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Οι ελάχιστοι μαθητές της Γ που δεν συμπεριλαμβάνονται στα παραπάνω τμήματα για λόγους ασφάλειας και παρακολούθησης των διαδικτυακών μαθημάτων (υπάρχουν και εκπαιδευτικοί που τίθενται σε καραντίνα) δεν θα προσέρχονται στο σχολείο μέχρι νεωτέρας. Σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων οι μαθητές πρέπει να πραγματοποιήσουν κάποιο μοριακό τεστ σε Υγειονομική Δομή και να ενημερωθεί άμεσα το σχολείο.

Η Α και η και Β Λυκείου θα συνεχίσουν να κάνουν κανονικά μαθήματα δια ζώσης με μειωμένο ωράριο. Θα σας ενημερώσουμε με νεώτερο μήνυμα μας για οποιαδήποτε μεταβολή προκύψει σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου το επόμενο διάστημα.

Εύχομαστε περαστικά και να μην υπάρξουν άλλες επιπτώσεις στη σχολική μας κοινότητα το επόμενο διάστημα.
Εκ μέρους της διεύθυνσης του ΓΕΛ Σοχού.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα