Edit

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

info@gfd.gr

Δευτέρα 04/07/2022

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: “ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ”

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ»

Το πιο ζεστό τους χειροκρότημα επεφύλαξαν οι δημότες του Ωραιοκάστρου στον κ. Θεόδωρο Καράογλου, στη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε στο «Rose Garden».
Εκατοντάδες προσκεκλημένοι υποδέχθηκαν με τον πλέον θερμό τρόπο τον βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζοντας την έμπρακτη και άμεση στήριξή τους στην υποψηφιότητά του.
Η εκδήλωση ξεχώρισε για τον παλμό, τη μαζικότητα και τον ενθουσιασμό της, με τον Θεόδωρο Καράογλου να εκφράζει τη σιγουριά του για τη μεγάλη εκλογική νίκη της 7ης Ιουλίου η οποία, όπως είπε, θα σηματοδοτήσει την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα. «Την Κυριακή των εκλογών δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα. Δεν… χαραμίζουμε την ψήφο μας στα λεγόμενα κόμματα διαμαρτυρίας, αλλά στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να σχηματίσουμε μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση ικανή και αποφασισμένη να ξεκολλήσει την πατρίδα μας από το τέλμα των τεσσεράμισι χρόνων της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».
Στην ομιλία του ο κ. Καράογλου ανάλυσε το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για την οικονομία, την ασφάλεια και τα εθνικά θέματα. Ιδιαίτερα για την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις κάλεσε την κυβέρνηση να μην «εργαλειοποιεί ζητήματα υψίστης εθνικής σημασίας».
Εκτενή αναφορά έκανε και στο δημογραφικό, το οποίο χαρακτήρισε ως το «πιο σημαντικό εθνικό μας θέμα». «Η Ελλάδα αργοπεθαίνει εξαιτίας της δημογραφικής γήρανσης» τόνισε, προσθέτοντας πως η στήριξη της ελληνικής οικογένειας αποτελεί πατριωτικό καθήκον και εθνική ευθύνη. «Η λύση μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από την παροχή κινήτρων στα νέα ζευγάρια προκειμένου ο δείκτης γονιμότητας στην Ελλάδα να φτάσει ξανά στο 2,1 παιδιά ανά οικογένεια, στατιστικό στοιχείο που εξασφαλίζει την αναπλήρωση των γενεών» δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.
Απόψε, στις 20.30, ο κ. Καράογλου πραγματοποιεί μεγάλη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στον Λαγκαδά.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Η κλιματική αλλαγή απειλεί τη Μεσόγειο

SOS εκπέμπει ο πλανήτης μας, με νέα διεθνής επιστημονική μελέτη να δείχνει πως η κλιματική αλλαγή θα συνεχίσει να προκαλεί σοβαρά προβλήματα τα επόμενα χρόνια, κυρίως στη Μεσόγειο.

Fuel Pass: Η Επιστροφή

Προσαύξηση του οικογενειακού εισοδήματος ανάλογα με τον αριθμό των μελών του νοικοκυριού έως και τα 45.000 ευρώ και αύξηση του ποσού έως τα 100 ευρώ για το επόμενο τρίμηνο ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται η κύρια κατοικία του φορολογούμενου και το είδος του οχήματος προβλέπει το νέο καθεστώς για την επιδότηση στα υγρά καύσιμα, δηλαδή του Fuel Pass 2.

Πριν από το άνοιγμα της πλατφόρμας για την υποβολή των αιτήσεων στο τέλος Ιουλίου τα νοικοκυριά θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Δικαιούχοι. Τα φυσικά πρόσωπα συμπεριλαμβανομένων και ελευθέρων επαγγελματιών που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας και έχουν στη κατοχή τους αυτοκίνητο η μοτοσυκλέτα.