Edit

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

info@gfd.gr

Τρίτη 05/07/2022

Καράογλου: «Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα σπάει τα δεσμά της αδράνειας»

Παρουσία εκατοντάδων παρευρισκομένων οι οποίοι κατέκλυσαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του κ. Θεόδωρου Καράογλου στην Περαία.

«Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα σπάει τα δεσμά της αδράνειας» επισήμανε στην αρχή της ομιλίας του ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, στέλνοντας μήνυμα συστράτευσης και συμπόρευσης προκειμένου την επομένη των εκλογών να επιστρέψουν στη χώρα η σταθερότητα και η κοινή λογική.

«Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση. Να πείσουμε τους Έλληνες να πιστέψουν ξανά στις δυνάμεις τους. Να τους δώσουμε όραμα και κίνητρο για ένα καλύτερο αύριο, ώστε να πάρει μπροστά η παραγωγική μηχανή της οικονομίας μας. Αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε καλύτερα και θα πάμε καλύτερα» σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Ο δρόμος της αλήθειας, της ευθύνης και του ρεαλισμού είναι ο μόνος ικανός να μας οδηγήσει στο ξέφωτο της πραγματικής ελπίδας, διότι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε δεν είναι ουτοπία αλλά επιτεύξιμος στόχος».

Ο κ. Καράογλου αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ομιλίας του στα ζητήματα της οικονομίας. Τόνισε τη σημασία που θα έχει για την ανάπτυξη της χώρας η μείωση της φορολογίας και ανέλυσε τους άξονες των προγραμματικών θέσεων της Νέας Δημοκρατίας για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

«Η κοινωνία και η οικονομία μας πρέπει να επιστρέψουν στις δημιουργικές αξίες της ζωής όπως είναι η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η δημιουργική φιλοδοξία, η ανάδειξη της αριστείας και η επιβράβευση της υγιούς επιχειρηματικότητας. Όχι σε άλλους φόρους και εισφορές, ναι σε επενδύσεις και σε νέες δουλειές» ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά, κερδίζοντας το χειροκρότημα των εκατοντάδων παρευρισκομένων.

Για το Γραφείο Τύπου
Χρήστος Τσαλικίδης
2310 525545
6945240224

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Η κλιματική αλλαγή απειλεί τη Μεσόγειο

SOS εκπέμπει ο πλανήτης μας, με νέα διεθνής επιστημονική μελέτη να δείχνει πως η κλιματική αλλαγή θα συνεχίσει να προκαλεί σοβαρά προβλήματα τα επόμενα χρόνια, κυρίως στη Μεσόγειο.

Fuel Pass: Η Επιστροφή

Προσαύξηση του οικογενειακού εισοδήματος ανάλογα με τον αριθμό των μελών του νοικοκυριού έως και τα 45.000 ευρώ και αύξηση του ποσού έως τα 100 ευρώ για το επόμενο τρίμηνο ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται η κύρια κατοικία του φορολογούμενου και το είδος του οχήματος προβλέπει το νέο καθεστώς για την επιδότηση στα υγρά καύσιμα, δηλαδή του Fuel Pass 2.

Πριν από το άνοιγμα της πλατφόρμας για την υποβολή των αιτήσεων στο τέλος Ιουλίου τα νοικοκυριά θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Δικαιούχοι. Τα φυσικά πρόσωπα συμπεριλαμβανομένων και ελευθέρων επαγγελματιών που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας και έχουν στη κατοχή τους αυτοκίνητο η μοτοσυκλέτα.