Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Καραγιάννης – Καράογλου – Αναστασιάδης σκάνδαλο στρατόπεδο Μπαρέτη

Καραγιάννης,Καράογλου,Αναστασιάδης,σκάνδαλο,στρατόπεδο,Μπαρέτη,

Δείτε την διαφορά Καραγιάννη με Αναστασιάδη για το στρατόπεδο Μπαρέτη για να μπορείτε να συγκρίνετε καταστάσεις ….

Το Σάββατο 21-9-2013 λαμβάνει σάρκα και οστά το όραμα του Δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Αναστασιάδη, ο οποίος ήταν και ο πρωτεργάτης της κίνησης δημιουργίας του Μουσείου Αγρότη στο πρώην Στρατόπεδο Μπαρέτη.

Ποιος εξάλλου μπορεί ξεχάσει την ανακοίνωση την τότε ανακοίνωση του (2013) που ανέφερε ότι το «Το στρατόπεδο Μπαρέτη ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του , συνιστώντας έναν νέο πυρήνα πολιτισμού , περιβαλλοντικής και τουριστικής ανάπτυξης, ένας χώρο αναψυχής, και πηγής υπερηφάνειας για τους Δημότες».

Το δε όλο εγχείρημα είχε λάβει επιχορήγηση 15.000.00 ευρώ από τον τότε Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης Θ.Καράογλου στις 12.12.2013 , με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια με τον κωδικό ΑΔΑ:ΒΛΓ6Ο4-M67.

Εμείς αναρωτιόμαστε όμως αν ο κ.Καράογλου θυμάται ότι δεν υπάρχει κανένα Μουσείο Αγρότη στον Λαγκαδά, ασχέτως αν το επιχορήγησε η θα πάει στα εγκαίνια μετά από 6 χρόνια και θα νομίζει οτι το Πάρκο Ανταποδοτικης Ανακύκλωσης ειναι απο την επιχορήγηση που δεν έγινε έργο ποτέ από τον Ιωάννη Αναστασιάδη δήμαρχο ….

Το μόνο μουσείο που υπάρχει στον Λαγκαδά είναι το Λαογραφικό Μουσείο της Ιεράς Μητρόπολης Λαγκαδά το οποίο μπορεί να εγκαινιάστηκε επί της θητείας του, όμως δεν έχει καμία σχέση με το Μουσείο της Αμαρτίας στο Μπαρέτη…

Ευκαιρία κύριοι τώρα να πάτε τα παλιά αντικείμενα  που ψάχνατε να τα ανακυκλώσει ο Καραγιάννης στο Πάρκο Ανταποδοτικης Ανακύκλωσης μαζί με το κουτόχορτο που θα ταΐσετε ακόμα τον κόσμο .

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%936%CE%9F4-%CE%9C67?inline=true

ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή