Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Καταδίωξη διακινητή στον Λαγκαδά προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο

Καταδίωξη,διακινητή,Λαγκαδά,προσέκρουσε,πεζοδρόμιο,
Συνελήφθη 57χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με επιβατικό όχημα .

Κατά την προσπάθεια διαφυγής του ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο

Στη σύλληψη 57χρονου άντρα που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά ξημερώματα σήμερα (29-05-2019).

Πρόκειται για ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, για παράνομη προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην Επ. Οδό Λαγκαδά – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, ο οποίος, προκειμένου να διαφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα και εισερχόμενος στο ρεύμα εισόδου Λαγκαδά, προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο. Από την πρόσκρουση δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά έντεκα (11) αλλοδαπών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την έρευνα, στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι σε βάρος του 57χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή