Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Δευτέρα 05/06/2023

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Δήμο Λαγκαδά

Μετά από επικοινωνία του Δήμου Λαγκαδά, τη Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 θα βρίσκεται επί της οδού Παπαγεωργίου, παραπλεύρως του Δημαρχείου Λαγκαδά το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την ασφάλεια του κοινού και σύμφωνα με τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, συνεχίζονται στον Δήμο Λαγκαδά οι δωρεάν έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού .

Η πρωτοβουλία του δήμου γίνεται στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την ανάσχεση της πανδημίας και αφορά σε ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Οι έλεγχοι θα γίνονται από τις 09.00 το πρωί έως τις 15:30

* Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους αποδεικτικό ταυτότητας(π.χ. ταυτότητα, άδεια οδήγησης, διαβατήριο κτλ), και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Πρόσληψη πέντε ατόμων στον Δήμο Λαγκαδά

Πρόσληψη πέντε ατόμων στον Δήμο Λαγκαδά για την κάλυψη των δράσεων πυροπροστασίας την αντιπυρική περίοδο Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,