Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Κορονοϊός: Ριζικές αλλαγές στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ

Κορονοϊός: Ριζικές αλλαγές στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ, μετά τις ουρές που σημειώθηκαν στα σούπερ μάρκετ το Σάββατο – Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές στο ωράριο και στα μέτρα ασφαλείας

Από Δευτέρα, 16/03 θα υπάρχει έλεγχος εισόδου στα σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος μιλώντας στο OPEN TV ανακοίνωσε το νέο μέτρο προκειμένου να αποτραπούν κρούσματα κορονοϊού.

Σεκιούριτι θα ελέγχουν πόσοι μπαίνουν

«Θα πρέπει οι σεκιούριτι να ελέγχουν πόσοι μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ, θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος ανά 10 τετραγωνικά μέτρα. Αυτά είναι τα μέτρα που θα εφαρμοστούν σε πρώτη φάση στα σούπερ μάρκετ για να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης στον ALPHA.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι δεν θα λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ τις Κυριακές αλλά θα γίνονται μόνο ντελίβερι. «Στόχος μας είναι να μην υπάρξει συνωστισμός. Πρέπει να αποφευχθεί ο συνωστισμός», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Δίνουμε μία εθνική μάχη. Δεν θα μπορέσει να κερδηθεί αυτή η μάχη αν δεν δώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αυτός ο ιός μεταδίδεται από ανθρώπους που είναι ασυμπτωματικοί. Δηλαδή, θα τον μεταδίδουμε χωρίς να ξέρουμε ότι νοσούμε. Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή