Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 07/06/2023

Κώστας Ευθυμίου – Η ζωή είναι απρόβλεπτη και αυτό την καθιστά μαγική!

Η ζωή είναι απρόβλεπτη και αυτό την καθιστά μαγική!

Ο στόχος της υποψηφιότητάς μου στη Β Θεσσαλονίκης με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν επετεύχθη, παρόλο που βασιζόταν σε στέρεα βάση μέχρι πρόσφατα και παρά το γεγονός ότι Εσείς οδηγούσατε τον στόχο αυτό με βεβαιότητα και στο επόμενο επίπεδο: στην εκλογή! Στις 7 του Ιούλη θα μπαίναμε #Μαζί στη Βουλή, θα καθόμασταν μαζί στο έδρανο, θα σηκώναμε πιο ψηλά τον πήχη της εκπροσώπησης μας. Αυτό, δυστυχώς, δεν θα γίνει τώρα…
Ωστόσο, τα 2 τελευταία χρόνια ήταν υπέροχα!
Προσπάθησα να δώσω στη δράση μου πολιτικό περιεχόμενο και να μην αφεθώ μονοσήμαντα στη συνήθη πρακτική των πολιτευτών που συνωστίζονται για μια φωτογραφία με ένα εικόνισμα ή για την περίοπτη θέση σε μια περιφορά…
Σε 23 μεγάλες εκδηλώσεις μου γνώρισα 5,500 από εσάς και μίλησα για την #Πολιτική όπως πρέπει να είναι. Μακριά από τον κομματισμό άλλων δεκαετιών και με επίγνωση ότι τα διλήμματα που ταλανίζουν την Ελληνική δημόσια σφαίρα είναι ξεπερασμένα και μας ρυμουλκούν στο παρελθόν.
Ακολούθησα μια εντελώς νεωτερική μέθοδο διαδικτυακής επικοινωνίας, για να μιλήσω με τους πολλούς από εσάς που δεν σας πείθει ο λόγος των κομμάτων.
Σε 17 ζωντανές εκπομπές μου, δεκάδες χιλιάδες από Εσάς συνομιλήσατε μαζί μου για την Παιδεία, Το Δημόσιο, τα ΑμεΑ, τον Ενεργειακό Πλούτο της χώρας μας, την Ασφάλεια, το Brain Drain κ.α.
Κατέθεσα 55 πρωτοποριακές προτάσεις για το Νομό Θεσσαλονίκης, γιατί δεν θα ανεχόμουν να ζητήσω ψήφο χωρίς να δημιουργώ αποτύπωμα των στόχων μου.
Κυρίως όμως, τα 2 τελευταία χρόνια ήταν υπέροχα, επειδή ήταν γεμάτα με Εσάς… Ανθρώπους που από άγνωστοι και εύλογα επιφυλακτικοί, γίνατε #Φίλοι. Ανθρώπους που είτε γνώρισα δια ζώσης είτε συνάντησα στη μεγάλη σύγχρονη πλατεία των κοινωνικών δικτύων.
Αυτή η #Σχέση μας παραμένει η πρώτη και μεγάλη #Νίκη μας. Η αδιαπραγμάτευτη παρακαταθήκη, κάτω από την οποία συντρίβεται κάθε αίσθημα αδικίας και πάνω στην οποία μπορούν από αύριο να δομηθούν νέα όνειρα, να μπουν βαθύτερα θεμέλια, να υψωθούν μεγαλύτερες ελπίδες…
Το #Σήμερα όμως επιβάλλει να εμμείνω στη #Λογική που προσπαθώ να υπηρετώ σταθερά. Ακόμα και αν νιώθω αδικημένος, η #Αξιοπρέπεια και οι Αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να βάλω τα συναισθήματα πάνω από τη λογική, πάνω από το μέλλον της χώρας μας, των παιδιών μας.
Χωρίς ανταλλάγματα ή προϋποθέσεις, ξεκαθαρίζω ότι στις 7 Ιουλίου ο μεγάλος στόχος παραμένει η αλλαγή σελίδας στη διακυβέρνηση της χώρας. Η εκλογική επικράτηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για να βρεί η #Πατρίδα τον ορθολογικό βηματισμό της.
Σε ό,τι αφορά το #Μέλλον, αυτό πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις και δικαιώνει τελικά αυτούς που το διεκδικούν και το αξίζουν! ✌️
Kostas Efthymiou

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα