Edit

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

info@gfd.gr

Τρίτη 05/07/2022

Λαμπερά εγκαίνια για τα δυο νέα καταστήματα Μασούτης

Το κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίας Σοφίας, είναι ριζικά ανακαινισμένο, αναπτύσσεται σε δυο επίπεδα και απασχολεί 28 εργαζόμενους.

Κινήσεις ματ στη σκακιέρα του λιανεμπορίου επιχειρεί η αλυσίδα Μασούτης που σήμερα εγκαινίασε το ριζικά ανακαινισμένο κατάστημα της, στην οδό Αγίας Σοφίας 46. Πρόκειται για ένα κατάστημα 550 τμ, στην καρδιά της πόλης που αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και απασχολεί 28 άτομα. Περιλαμβάνει οπωροπωλείο, κρεοπωλείο, αρτοπωλείο, έτοιμο φαγητό, ενώ διαθέτει τέσσερα ταμεία.
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λαζαρος Κυρίζογλου. Μάλιστα ο κ. Κυρίζογλου διάβασε και το ευαγγέλιο κατά τη διάρκεια του αγιασμού για το κατάστημα.
Ο κ. Κυρίζογλου εξήρε τη συμβολή της Μασούτης στο επιχειρείν καθώς δημιουργεί χιλιάδες θέσεις εργασίας.Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου έσπευσε για να κάνει τις αγορές του στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του σούπερ μάρκετ.
Πρόγραμμμα ανακαινίσεων πανελλαδικά Η Μασούτης ισχυροποιώντας ολοένα και περισσότερο τη θέση της, το 2019 θα προχωρήσει στην υλοποιήση ενός μεγάλου προγράμματος ανακαινίσεων σε καταστήματα που βρίσκονται πανελλαδικά. Η εταιρεία, που απασχολεί πανελλαδικά περισσσότερους από 8.150 εργαζόμενους, περιλαμβάνει για την τρέχουσα χρήση στα σχέδιά της ανάπτυξη όλων των τύπων καταστημάτων, από κατάστημα ευκολίας (convenience store) έως υπεραγορές. Για τη δημιουργία των νέων καταστημάτων οι επενδύσεις αναμένεται να αγγίζουν τα 25 εκατ. ευρώ, ενώ η εταιρεία επενδύει φέτος και άλλα 80 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση προγράμματος προσφορών και προωθητικών ενεργειών, που αποτελεί τον έτερο πυλώνα της.Υπενθυμίζεται πως, χθες, η Μασούτης εγκαινίασε ένα νέο, σύγχρονο, κατάστημα στην οδό Δελφών 113.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματός της στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης, στην οδό Δελφών 113, γιόρτασε την Πέμπτη 11 Απριλίου η Μασούτης.

Πρόκειται για ένα εντελώς νέο κατάστημα που διακρίνεται για τα τμήματα φρέσκων προϊόντων που διαθέτει. Στο κατάστημα λειτουργεί τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής και τμήμα κρεοπωλείου με ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων, καθώς και τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με πλούσια ποικιλία. Επιπλέον,
λειτουργεί τμήμα έτοιμου φαγητού με καθημερινές γευστικές προτάσεις, καθώς και αρτοπωλείο.
Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο, σε 600 τ.μ. χώρο πώλησης. Διαθέτει 4 ταμεία και απασχολεί 20 άτομα προσωπικό.

Τα εγκαίνια ήταν μια πραγματική γιορτή για την περιοχή με πολλά δώρα και εκπλήξεις. Στο νέο κατάστημα, κάθε 1 ώρα ένας τυχερός κερδίζει στο ταμείο τα ψώνια του και με τη mas card συμμετέχει σε μεγάλη κλήρωση με δώρα ηλεκτρικές και μικροηλεκτρικές συσκευές και διπλασιάζει τους πόντους της αξίας των συναλλαγών!

 

ΠΗΓΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

voria.gr

mononews.gr/

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Η κλιματική αλλαγή απειλεί τη Μεσόγειο

SOS εκπέμπει ο πλανήτης μας, με νέα διεθνής επιστημονική μελέτη να δείχνει πως η κλιματική αλλαγή θα συνεχίσει να προκαλεί σοβαρά προβλήματα τα επόμενα χρόνια, κυρίως στη Μεσόγειο.

Fuel Pass: Η Επιστροφή

Προσαύξηση του οικογενειακού εισοδήματος ανάλογα με τον αριθμό των μελών του νοικοκυριού έως και τα 45.000 ευρώ και αύξηση του ποσού έως τα 100 ευρώ για το επόμενο τρίμηνο ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται η κύρια κατοικία του φορολογούμενου και το είδος του οχήματος προβλέπει το νέο καθεστώς για την επιδότηση στα υγρά καύσιμα, δηλαδή του Fuel Pass 2.

Πριν από το άνοιγμα της πλατφόρμας για την υποβολή των αιτήσεων στο τέλος Ιουλίου τα νοικοκυριά θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Δικαιούχοι. Τα φυσικά πρόσωπα συμπεριλαμβανομένων και ελευθέρων επαγγελματιών που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας και έχουν στη κατοχή τους αυτοκίνητο η μοτοσυκλέτα.