Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 18/04/2024

Μέγα μυστικό αποκαλύφθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαγκαδά

Μέγα μυστικό,αποκαλύφθηκε,Δημοτικό Συμβούλιο,Λαγκαδά,

Παραπολιτικά – Μέγα μυστικό αποκαλύφθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαγκαδά καθώς μας ενημέρωσε πριν πέντε ημέρες διαφημιστική – Μεσιτική  ιστοσελίδα ποιος θα είναι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά .

Θέλει αυτή να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει …..

Τελικά να μην σας κρατάμε σε αγωνία ο Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά εκλέχθηκε με 25 ψήφους υπέρ και 2 λευκά ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Νικόλαος Κουτλιάνος .

Τα πηγαδάκια έσκασαν ποιος δεν ψήφισε τον ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ δεύτερη Λευκή ψήφος εκτός του Φιλιππου Γεωργουδακη . Για την Ιστορία σύμφωνα με τα πηγαδάκια η κ. Μαρκέλλα Ταυριδου δεν βρέθηκε στην ψηφοφορία του Πρόεδρου σε ένδειξη διαμαρτυρίας  γιατί ερχόταν σε όλα τα υπόλοιπα ….. Επίσης εικάζεται ότι φοβήθηκε την λεκτική επίθεση που θα δεχόταν για τα γραφόμενα της , τελευταία καθώς αντί να γράφει ότι υποψήφιοι Δήμαρχοι γυρνούν με αμάξια και κάνουν προεκλογικό αγώνα και κρατούν καλά τις καρέκλες με μισθους  , η κ. Μαρκέλλα Ταυρίδου τα έβαλε με αυτούς που δεν έχουν ανάγκη και παραιτούνται από χρηματικά αξιώματα .

Καλή κυρία Μαρκέλλα Ταυριδου τα παράπονα και ότι έχετε να πείτε λέγονται στο δημοτικό συμβούλιο και ΟΧΙ σε χρονογραφήματα , εμείς τι θα κάνουμε ,τι θα γράφουμε να περνάει η ώρα θα μας καταντήσετε να καθόμαστε σε παγκάκι στην παλιά γέφυρα με πασατέμπο  στην είσοδο του Λαγκαδά και να βλέπουμε το Πάρκο Ανακύκλωσης απέναντι    ….

Επίσης το νέο αστέρι του Δημοτικού Συμβουλίου και συγχαρητήρια σε όποια παράταξη πάει ,είναι ο Πρόεδρος του Καβαλαρίου καθώς μας έμαθε ότι το νερό του Καβαλαριου δεν του αρέσει στην γεύση ενώ οι αναλύσεις της ΔΕΥΑΛ είναι άριστες …….. ΕΠΙΣΗΣ πρόσθεσε ότι σύμφωνα με γκάλοπ που έκανε στο Καβαλάρι το 80% των κάτοικων πίνουν εμφιαλωμένο νερό την ίδια ώρα τόσα χρόνια σαν πρόεδρος δεν αξιώθηκε να πάει στην ΔΕΥΑΛ να πάρει τις μετρήσεις για να ενημερώσει τον κόσμο ότι έχουν ίσως το καλύτερο νερό στην επαρχία ,  όπως απάντησε ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ  ….

Ενα τελευταίο να μην κουράζουμε τον κόσμο σε δημοσίευμα της νέας φρέσκιας Μακεδονίας είδαμε φώτο του Γιάννη Ταχματζιδη να τον αναφέρει σαν Θεοδωρο Τζαμπαζη , σημαίνει κάτι αυτό η τους χτύπησε ο δαίμονας του τυπογραφείου .  .

Πάντως τυπογραφικό η ΟΧΙ έτρεχαν όλοι να το κοινοποιήσουν ………

Τι σου είναι η ποιότητα !!

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα