Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 26/04/2024

Μασούτης: Ανοίγει κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας

Μασούτης,Ανοίγει,κατάστημα,κέντρο,Αθήνας,

Νέα κίνηση από «Μασούτη»: Ανοίγει κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας .

Γράφει ο Γιώργος Μανέττας για το www.mononews.gr

Στην «καρδιά της πρωτεύουσας» και συγκεκριμένα στην οδό Αμερικής ετοιμάζεται να ανοίξει νέο κατάστημα η Μασούτης, η οποία συνεχίζει να επενδύσει στην ανάπτυξη του δικτύου της. Πρόκειται για το 59ο κατάστημα που θα λειτουργήσει η βορειοελλαδιτικη αλυσίδα στην περιοχή της Αττικής, μετά την εξαγορά της Προμηθευτικής και την κάθοδο στην αγορά της Αθήνας.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για μια πολύ καλά μελετημένη κίνηση, η οποία έρχεται λίγο μετά τη λειτουργία αντίστοιχου καταστήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τονίζουν πως αποτελεί στρατηγική επιλογή της διοίκησης να προσεγγίσει τους καταναλωτές του κέντρου.
Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν πως το νέο κατάστημα σχεδιάζεται να λειτουργήσει σε εύλογο διάστημα, και προσθέτουν πως ήδη εκτελούνται οι σχετικές εργασίες ανακαίνισης του χώρου, από συνεργεία που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη ειδικά για αυτό το σκοπό.

Ο σχεδιασμός της Μασούτης για το 2019 προβλέπει σύμφωνα με πληροφορίες την δημιουργία δέκα νέων καταστημάτων στην Αττική μέσα στον αστικό ιστό, τα οποία θα συμπληρώσουν και θα ενισχύσουν το υπόλοιπο δίκτυο. Στα πλάνα είναι και το άνοιγμα τριών με τεσσάρων καταστημάτων μεγάλου μεγέθους (Grand Μασούτης), πάνω από 2.000 τ.μ., αλλά και η δημιουργία ενός σημείου χονδρικής (Cash & Carry).
Πέρα από την οργανική ανάπτυξη, στο «ραντάρ» της εταιρείας βρίσκονται και μικρομεσαία σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της χώρας, τα οποία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συνεργασία. Ανάμεσα σε αυτά λέγεται πως είναι η «Γουντσίδης» στη Δράμα, η οποία αριθμεί 16 καταστήματα και έχει τζίρο λίγο κάτω από 50 εκατ. ευρώ και η «Δήμητρα Μάρκετ» στην Κέρκυρα, η οποία διαθέτει δίκτυο 20 καταστημάτων και πραγματοποιεί τζίρο περίπου 40 εκατ. ευρώ.
Εκτός από τα παραπάνω στο «στόχαστρο» της είναι και άλλες αλυσίδες στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Πελοπόννησο. «Βολιδοσκοπούμε την αγορά και εξετάζουμε διάφορες περιπτώσεις. Αυτή τη στιγμή, στο λιανεμπόριο τροφίμων όλοι συζητάνε με όλους», υπογράμμισε πρόσφατα στέλεχος της επιχείρησης.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα