Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Νέα πρόεδρος στα λουτρά Λαγκαδά και επιστολή παραίτησης μέλους ΔΣ

Μόλις ενάμισι μήνα μετά τον ορισμό της διοίκησης από το Πρωτοδικείο, ο κ. Χρήστος Βάγιος δήλωσε την παραίτηση του από την προεδρία της δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών Λαγκαδά.

Σε σχετικό άρθρο του livelagadas.gr, είχε αναφερθεί πως μια καλή λύση για την επιχείρηση, θα ήταν να αναλάβει ο Ανέστης Γουρτζιλίδης μέλος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος των λουτρών Λαγκαδά.

Μάθαμε όμως ότι νέος πρόεδρος ορίστηκε από τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη (ο οποίος ήταν παρών κατά την διάρκεια συνεδρίασης του ΔΣ) η μέχρι τώρα Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννα Νασιώκα, Πολιτικός Μηχανικός, με άριστη γνώση σε θέματα αδειοδοτήσεων και τεχνικών μελετών ακινήτων.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο το σκεπτικό του Δημάρχου, με το οποίο προχώρησε στον ορισμό της κ. Νασιώκα μιας και ο κ. Γουρτζιλίδης έχει και την πείρα, αλλά και την γνώση να αναλάβει ένα τόσο δύσκολο έργο. Ήταν αναμενόμενη η παραίτηση του κ. Γουρτζιλίδη η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα πριν από μερικές μέρες. με την παρακάτω επιστολή:

Λαγκαδάς 26 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΟΣ : Ιωάννα Νασιώκα Πρόεδρο εταιρίας Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά

ΘΕΜΑ : Παραίτηση από το Δ.Σ.

Κυρία Πρόεδρε,

Σας υποβάλω την παραίτηση μου από το Διοικητικό Συμβούλιο. Μετά την ΔΩΡΕΑΝ απασχόλησή μου ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας και έχοντας συναντήσει εμπόδια για την επίτευξη της εργασίας μου, που ομολογώ δεν είμαι σε θέση να κατανοήσω, έχοντας θιγεί η αξιοπρέπεια μου ως επαγγελματίας, αμαυρώνοντας την μέχρι σήμερα επαγγελματική μου διαδρομή σε ανώτατες θέσεις εθνικών και πολυεθνικών εταιριών, λόγοι ευθιξίας με οδηγούν στην απόφαση μου αυτή.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας

Ανέστης Γουρτζιλίδης

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Γουρτζιλίδη οποίος αναφερόμενος στο γεγονός της παραίτησης του αλλά και των γεγονότων που διαδραματίστηκαν είπε: “μάλλον θέλουν να απαξιώσουν τα λουτρά Λαγκαδά. Ενημέρωσα τον δήμαρχο πως δεν ήταν τα πράγματα όπως μας τα παρουσίασαν και ότι υπάρχουν ελπίδες για να μεγαλουργήσουν. Μάλιστα ετοίμαζα σχέδιο ανακαίνισης και διάφορες δράσεις που θα είχαν ως επακόλουθο τον διπλασιασμό των εσόδων μόνο από τα μπάνια των επισκεπτών. Ίσως αυτό να μην του άρεσε”.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή