Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

Νέος και Δραστήριος με εμπειρία στον Δήμο Λαγκαδά ο Γιώργος Κούκος

Νέος,Δραστήριος,εμπειρία,Δήμο,Γιώργος Κούκος,Δήμο Λαγκαδά,
Όταν ο Θεόδωρος Τζιαμπάζης επέλεγε τον Γιώργο Κούκο για το ψηφοδέλτιο του γνώριζε σίγουρα ότι είχε να κάνει με ένα δυνατό όνομα που ενισχύει κατακόρυφα τον συνδυασμό του.

Από τους νέους και δραστήριους του Λαγκαδά, ηλικιακά βρισκόμενος κάτω από τα 40, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρόκειται για έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό και κυρίως… «μπαρουτοκαπνισμένο» στη μάχη του σταυρού.

giorgos koukos live lagadas
Συμπράττουμε και Συνδημιουργούμε #ΜΑΖΙ
Σύμπραξη Δημιουργίας Θεόδωρος Τζιαμπάζης

Όπως έχει δείξει η ιστορία, το στέλεχος της τράπεζας Πειραιώς δεν είχε προβλήματα στο να σαρώσει σε σταυρούς, τόσο το 2010 ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος, όσο και το 2014 όταν πήρε άνετα των εντολή των δημοτών του Λαγκαδά για να κάτσει πρώτη φορά στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, αναλαμβάνοντας μάλιστα και νευραλγική θέση στη διοίκηση των Λουτρών.

O ίδιος δηλώνει Συμπράττουμε και Συνδημιουργούμε #ΜΑΖΙ
Σύμπραξη Δημιουργίας Θεόδωρος Τζιαμπάζης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε το 1983 στο Λαγκαδά, όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι ο πρώτος υιός του Νικόλαου και της Αννας Κούκου και είναι παντρεμένος με την Ελπίδα Ιορδανίδου, η οποία κατάγεται από τις Πέντε Βρύσες.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Συνεχίζει τις σπουδές του στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο μεταπτυχιακό τμήμα Διαχείρισης Αποβλήτων. Εργάζεται ως στέλεχος στην Τράπεζα Πειραιώς στο κατάστημα Λαγκαδά.

Διετέλεσε Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου νέων του Δήμου Λαγκαδά και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της ΑΠΕ Λαγκαδά. Παράλληλα υπήρξε γενικός γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Λαγκαδά επί σειρά ετών και αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Β’ Θεσσαλονίκης.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα