Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 26/09/2023

Νίκη Ανδρεάδου Το δις εξαμαρτείν του Δημου Λαγκαδά

Το δις εξαμαρτείν…
Οι εισηγήσεις του Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών, δυστυχώς, ξεπερνούν τα όρια της ανευθυνότητας και αγγίζουν τα όρια της επικινδυνότητας.

Βάσει αυτών των εισηγήσεων λαμβάνονται αποφάσεις στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες απορρίπτονται από την Ελεγκτική Αρχή (Α. Δ.Μ.Θ.), λόγω στέρησης νομιμότητας και μπαίνουν σε περιπέτειες κάποιες φορές όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήρθαν και πάλι προς συζήτηση εισηγήσεις από τον ίδιο Αντιδήμαρχο για αποφάσεις που απορρίφθηκαν από την ελέγκτρια αρχή.

Για τη μια εισήγηση, η οποία αφορούσε την επιχορήγηση της επιχείρησης των Λουτρών, το επισημάναμε όταν ήρθε την πρώτη φορά προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι είναι παράνομη και όχι μόνο δεν εισακουστήκαμε, αλλά χλευαστήκαμε κιόλας με ύφος «χιλίων καρδιναλίων»…

Για ακόμη μια φορά διαπιστώσαμε, δυστυχώς, ότι η διοίκηση αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων στηριζόμενη σε ακόμη μια αίολη εισήγηση του Αντιδήμαρχου οικονομικών.

Όλα τα παραπάνω ήταν η αιτία να ζητήσουμε από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου (αρχικά προφορικώς κι αν χρειαστεί θα το κάνουμε και γραπτώς) να ενημερωνόμαστε για την κατάληξη όλων των αποφάσεων που λαμβάνονται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Facebook ΝΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Μαρία Κουλτουκή για ένα Αειφόρο Λαγκαδά εκμεταλλευόμενοι τις Ανανεώσιμες Πηγές και τα Φωτοβολταϊκά

Μαρία Κουλτουκή για έναν Αειφόρο Λαγκαδά εκμεταλλευόμενοι τις Ανανεώσιμες Πηγές και τα Φωτοβολταϊκά Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Λαγκαδά είμαι πτυχιούχος της Νομικής σχολής του ΑΠΘ

Νέος Πρόεδρος Χρήστος Παντέλης του Πειθαρχικού της Ένωσης Λειτουργών & Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

Για τρίτη θητεία πρόεδρος του Πειθαρχικού της Ενωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος ο Χρήστος Παντέλης Συνεχίζει για τρίτη θητεία ο Χρήστος Παντέλης ως πρόεδρος του