Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 23/04/2024

Ο Δημότης Θα πληρώσει παλι το Μάρμαρο κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Λαγκαδά

Χαλεπές εκείνες οι ημέρες του 1994 -1998  λες και ξαφνικά κάποια αόρατη δύναμη έριξε μαγική λεφτόσκονη πάνω από τα χωριά του Καλλινδοίων  τότε .

Τόση παρέλαση νοματαίων θα πρέπει να είχαν να δούνε από τις προηγούμενες εκλογές ,  αφεντάδες, μαζί με Αρχοντοπούλες, ντυμένοι πλουμιστά, και μασκαρεμένοι με χαμόγελο ήρθαν να σφίξουν το ροζιασμένο χέρι του χωριάτη, του τσομπάνου, της αγρότισσας να τάξουν βιολογικούς, δρόμους μαζί με εργολάβους για να ενώσουν το Ζαγκλιβερι με το Λαγκαδά με Φραπέδαγωγο το 2010 .

Μην είμαστε άδικοι, για να λέμε του στραβού το δίκιο, αυτό γινόταν από όλους τους υποψήφιους διεκδικητές του Δημαρχιακού Θώκου, κι ας μην ήξεραν μέχρι τότε πως Θα λείψουν απο τα Ταμεία του Σημερινού Δήμου 134,000,00 που ζηταει ο εργολάβος για τις ατασθαλίες .

]Με δυό λόγια ο Δημότης του Δήμου Λαγκαδά καλείται να πληρώσει ποσό της τάξεως 134 000 ευρώ μέσα απο τον Δήμο .

Πάμε λοιπόν να φρεσκάρουμε την μνήμη όλων αυτών που πήγαιναν «Μπροστά με γνώση, συνέπεια και αλληλεγγύη» αλλά στην πορεία, κάπου σκόνταψαν, έπεσαν και έπαθαν αμνησία.…

Χάλασε το πλυντήριο των ΛΟΥΤΡΩΝ μετα χαλάει και το πλυντήριο ΔΕΥΑ Λαγκαδά Τωρα έχει σειρά ο Δήμος Λαγκαδά .

Ο Δήμος Λαγκαδά και το Δημοτικό συμβούλιο δεν πρέπει να προασπίσει το ΣΥΜΦΕΡΟΝ του Δημότη …..

Θα κινηθεί νομικά κατα παντός υπευθύνου ο Δημος Λαγκαδα και το Δημοτικό συμβούλιο για να βρεθεί ο υπαίτιος και να πληρωσει τα 134,000 ευρω η θα πληρώσει πάλι για μια ακόμα φορα το μάρμαρο ο Δημότης με τους φόρους του .

Κύριοι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΛΑΓΚΑΔΑ όποιος κατά παράβαση των κανόνων επιμελούς διαχείρισης προκαλεί εν γνώσει βέβαιη ζημία στην περιουσία άλλου, της οποίας βάσει νόμου ή δικαιοπραξίας έχει την επιμέλεια ή διαχείριση (ολική ή μερική ή μόνο για ορισμένη πράξη), τιμωρείται με φυλάκιση και αν η ζημία που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή.

Αν η ζημία που προκλήθηκε υπερβαίνει συνολικά το ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή.

2. Αν η απιστία στρέφεται άμεσα κατά του νομικού προσώπου του ελληνικού δημοσίου, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ή των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και η ζημία που προκλήθηκε υπερβαίνει συνολικά των ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών και χρηματική ποινή έως χίλιες (1.000) ημερήσιες μονάδες.

Η πράξη αυτή παραγράφεται μετά είκοσι (20) έτη .

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα