Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 20/04/2024

Ο Ι.Καραγιάννης μίλησε στο Οpen σχετικά με την πρόεδρο του ΚΙΕΦ

Ιωάννης Καραγιάννης,Υποψήφιος Βουλευτής,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,Β' Θεσσαλονίκης,μίλησε,Οpen,πρόεδρο,ΚΙΕΦ,
Ο Ιωάννης Καραγιάννης Υποψήφιος Βουλευτής ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Β’ Θεσσαλονίκης μιλησε το πρωι στην εκπομπή “Τώρα ό,τι συμβαίνει” στο OPEN.

Στην εκπομπή “Τώρα ό,τι συμβαίνει” στο OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι σήμερα, αναφέρθηκα στις δηλώσεις της Τσιγδέμ Ασάφογλου, προέδρου του ΚΙΕΦ, όπου σε πρόσφατη συνέντευξη της είπε: «Είμαι Τουρκάλα, πρόεδρος τουρκικού κόμματος. Πατρίδα μου είναι η Ελλάδα, αλλά μητέρα πατρίδα μου είναι η Τουρκία, όπως το ίδιο ισχύει και για την σημαία. Μητέρα-σημαία για μένα είναι η Τουρκική».
Συζητήσαμε για τα αποτελέσματα του ακραίου τουρκογενούς μειονοτικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) στις ευρωεκλογές, όπου στο νομό Ροδόπης βγήκε πρώτο με 41% και στο νομό Ξάνθης με 29%.
Αναλύσαμε τις τελευταίες γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας, και για το πόσο θα επηρεάσουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα προβλήματα που θα δημιουργήσουν στην Τουρκία οι αναμενόμενες αμερικανικές κυρώσεις για τους S-400.
Συζητήσαμε τέλος, σχετικά με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται από την διενέργεια νέων γεωτρήσεων βόρεια της Κύπρου και την Navtex που εξέδωσε η Τουρκία.

Ιωάννης Καραγιάννης
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Β’ Θεσσαλονίκης
#ΜΑΖΙστηνΠράξη

OPEN TV | 01-06-2019

Στην εκπομπή "Τώρα ό,τι συμβαίνει" στο OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι σήμερα, αναφέρθηκα στις δηλώσεις της Τσιγδέμ Ασάφογλου, προέδρου του ΚΙΕΦ, όπου σε πρόσφατη συνέντευξη της είπε: «Είμαι Τουρκάλα, πρόεδρος τουρκικού κόμματος. Πατρίδα μου είναι η Ελλάδα, αλλά μητέρα πατρίδα μου είναι η Τουρκία, όπως το ίδιο ισχύει και για την σημαία. Μητέρα-σημαία για μένα είναι η Τουρκική».Συζητήσαμε για τα αποτελέσματα του ακραίου τουρκογενούς μειονοτικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) στις ευρωεκλογές, όπου στο νομό Ροδόπης βγήκε πρώτο με 41% και στο νομό Ξάνθης με 29%.Αναλύσαμε τις τελευταίες γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας, και για το πόσο θα επηρεάσουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα προβλήματα που θα δημιουργήσουν στην Τουρκία οι αναμενόμενες αμερικανικές κυρώσεις για τους S-400.Συζητήσαμε τέλος, σχετικά με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται από την διενέργεια νέων γεωτρήσεων βόρεια της Κύπρου και την Navtex που εξέδωσε η Τουρκία.Ιωάννης Καραγιάννης Υποψήφιος Βουλευτής ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΒ' Θεσσαλονίκης#ΜΑΖΙστηνΠράξη

Gepostet von Γιάννης Καραγιάννης – Ioannis Karagiannis am Samstag, 1. Juni 2019

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα