Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

Ο κ. Αναστασιάδης ψάχνει για ψηφοφόρους χρυσόψαρα

Δήμος Λαγκαδά,κακοδιαχειρίσεις,πελατειακές σχέσεις,σκάνδαλα,κρίση,φτώχεια,ανεργία,Αναστασιάδη ,

Δήμος Λαγκαδά με κακοδιαχειρίσεις πελατειακές σχέσεις,σκάνδαλα,κρίση,φτώχεια και ανεργία είναι μερικές από τις αιτίες του φαινομένου αυτού.

Η τιμωρία είναι πως συνυπάρχεις με ανθρώπους που προηγουμένως μπορούσες ν’ αποφύγεις από το να δέχεσαι την παρουσία ενός τέτοιου ανθρώπου στη ζωή σου είναι σαν να καταπίνεις λίγες σταγόνες δηλητήριο κάθε μέρα

Θαρρώ ότι οι μνήμες της διοίκησης Αναστασιάδη είναι νωπές, μιας και ο απόηχος των σκανδάλων συνεχίζει να μην καταλαγιάζει, διατηρώντας το όνομα του στην επικαιρότητα, τροφοδοτώντας την ειδησεογραφία..

Κάθε δημότης που σέβεται τον εαυτό του, τον τόπο του, και τα παιδιά του, έχοντας συνείδηση, θα πρέπει να δώσει στον κ. Αναστασιάδη να καταλάβει, ότι ανήκει στο παρελθόν ως αιρετός.

Δεν μπορεί να δοθεί άφεση αμαρτιών σε μία διοίκηση που καταχρέωσε τον Δήμο Λαγκαδά και συνέβαλε στο να φτάσει σε αυτό το χάλι που είναι σήμερα.

Θα πρέπει να καταλάβει και ο τελευταίος δημότης, πώς θα είναι ο ίδιος , και τα παιδιά του, που στο τέλος θα κληθούν να πληρώσουν τα σπασμένα, τον λογαριασμό.

Ο κ. Αναστασιάδης ψάχνει για ψηφοφόρους χρυσόψαρα, που στερούνται μνήμης για να του δώσουν την πολυπόθητη ψήφο, δεν απομένει παρά να δούμε, πόσα χρυσόψαρα υπάρχουν, και κυκλοφορούν ανάμεσα μας…

Θέλετε λοιπόν να πνιγείτε μέσα στις αναθυμιάσεις των στομάτων και των ορέξεων τους: καλύτερα να σπάσετε τα παράθυρα και να πηδήσετε έξω, στον καθαρό αέρα!

Απομακρυνθείτε λοιπόν από την άσχημη μυρωδιά!

Μακριά από την ειδωλολατρία των περιττών!

Πριν λοιπόν ο οποιοσδήποτε ζητήσει την ψήφο σας καλό θα ήταν να κάνει την αυτοκριτική του και να δεί αν και αυτός μιλώντας ή σιωπώντας, πράττοντας ή μένοντας άπραγος οδήγησε στα σημερινά και στα αυριανά αδιέξοδα.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι με μνήμη, η αναβάπτιση θα είναι πολύ δύσκολη όποιο κουστουμάκι και να φορέσουν… ” οι δημοσωτήρες μας”.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα