Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Πήραν το μάθημά τους στο νεο βιοκλιματικό κτίριο της Π.Κ.Μ

«Δουλειά» στους φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδoς που επισκέφθηκαν το νέο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην περιοχή του λιμανιού, επιφύλαξε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας!

Οι φοιτητές στο πλαίσιο του μαθήματος “Έξυπνες πόλεις”, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια τους, Dr  Πέρι Μεντζέλου, επισκέφθηκαν το βιοκλιματικό κτίριο της Π.Κ.Μ. , προκειμένου να ξεναγηθούν σε αυτό και να ενημερωθούν για τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα που διαθέτει, τα οποία το καθιστούν ένα πραγματικά έξυπνο και πράσινο οικοδόμημα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τους καλωσόρισε, τους συνόδευσε στην περιήγησή τους, καθώς και στο φυτεμένο δώμα που συντηρείται στο κτίριο.

Στη συνέχεια τον ακολούθησαν στον αύλειο χώρο όπου βρίσκεται ο διπλός σταθμός δωρεάν φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων και όλοι μαζί, Αντιπεριφερειάρχης και φοιτητές, πήραν …μπογιές και ειδικά πλαίσια για να αποτυπώσουν στον ασφαλτοστρωμένο χώρο, την ένδειξη για θέση στάθμευσης και φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι και οι φοιτητές αναγνωρίζοντας ότι ο κ. Γιουτίκας κατάφερε να τους εντυπωσιάσει με αυτή την απλή βιωματική δράση, πήραν ένα «καλό μάθημα» για τις δυνατότητες που έχει κάθε πολίτης να συμβάλλει, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στην πόλη και να προστατευθεί το περιβάλλον.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λουτρά Λαγκαδά: Τι λέει η αστυνομία για την κλοπή του χρηματοκιβωτίου

Θεσσαλονίκη 19.3.2024: Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών και υπεξαίρεσης, κατά περίπτωση, από εταιρείες του Δήμου Λαγκαδά και εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών. Πέραν της αστυνόμευσης