Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Παράκληση φιλόζωων για την κατάσταση στο Δήμο Λαγκαδά

Φιλόζωοι αναγνώστες κάνουν έκκληση προς τον δήμο και την σχετικη αντιδημαρχία που μέχρι σήμερα δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο σχετικά με τα αδέσποτα εκτός από το να ορίσει μια επιτροπή,   να ταΐζουν όσα περισσότερα αδέσποτα ζώα μπορούν.

Ειδικά στις αστικές  και μη αστικές  ζώνες μετά τα πρωτοφανή αλλά απαραίτητα για τη διασφάλιση της Δημόσιας υγείας μέτρα που επέβαλε η Κυβέρνηση, τα αδέσποτα κινδυνεύουν να πεθάνουν από την πείνα αφού τα περισσότερα σιτίζονταν από φιλόζωους επαγγελματίες ή εργαζόμενους που σήμερα λόγω του Κοροναϊού παραμένουν μακριά από τις εργασίες τους.
Παρακαλούνται όλοι όσοι μπορούν, να προσφέρουν τροφή στους τετράποδους μας φίλους καθώς και νερό που και αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να το βρουν.
Να διευκρινιστεί στο σημείο αυτό ότι ο ΚοροναΪός CO.VI.D. – 19  ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.
Μεγάλο είναι το πρόβλημα στον δήμο Λαγκαδά  και με την σίτιση των πτηνών, όπου μεγάλοι πληθυσμοί περιστεριών, κορακιών, σπουργιτιών και άλλων πτηνών της πόλης, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και τον ίδιο κίνδυνο με τα αδέσποτα, αυτό της λιμοκτονίας.
Τα πτηνά των πόλεων έχουν μάθει να σιτίζονται από τον άνθρωπο, σήμερα που λίγοι είναι αυτοί που κυκλοφορούν τα πτηνά αυτά πεθαίνουν από την πείνα μιας που η νοημοσύνη τους είναι τέτοια που δε τους επιτρέπει την αποδημία.
Και εδώ υποβάλλουμε θερμή παράκληση να ταΐζετε και αυτές τις ψυχές όσο μπορείτε.

ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή