Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 29/05/2024

Μεγαλειώδης, συγκινητική, ενθουσιώδης ήταν η προεκλογική ομιλία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Σάββα Αναστασιάδη

κ. ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Μεγαλειώδης, συγκινητική, ενθουσιώδης και με παλμό  ήταν η προεκλογική  ομιλία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης  κ. Σάββα Αναστασιάδη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωϊ στην αίθουσα  του εστιατορίου Καλυβιώτης στο Σταυρό του Δήμου Βόλβης.

Ο κόσμος  κατέκλυσε την αίθουσα,  για να παρακολουθήσει την  πολιτική ομιλία του Βουλευτή, αλλά και τον προαύλιο χώρο, όπου τον υποδέχτηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Λιάμας Διαμαντής ήταν εκεί, ο οποίος και απηύθυνε θερμό χαιρετισμό για την υποψηφιότητα του κ. Αναστασιάδη δηλώνοντας τη στήριξή του, ενώ αναφέρθηκε στην  ουσιαστική συνεργασία που έχουν οι δύο άνδρες  και  στο έντονο ενδιαφέρον που δείχνει  ο Βουλευτής για θέματα του Δήμου και των κατοίκων της περιοχής.

Επίσης παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων  κ.α.

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

κ. ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

« Σας ευχαριστώ μέσα  από την καρδιά μου, για τη ζεστή υποδοχή.

Η στήριξή σας μου δίνει δύναμη. Συναντιόμαστε σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας. Η πολιτική ζωή ευτελίσθηκε εν μέσω κατηγοριών για διαφθορά με πρωταγωνιστές αμφιλεγόμενα πρόσωπα χαμηλού πολιτικού ήθους…………..»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφέρθηκε  στην αντιπολίτευση και τη στάση που κράτησε τα τελευταία 2,5 χρόνια λέγοντας:

« Όμως δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον πολιτικό ανταρτοπόλεμο που έκανε η αξιωματική αντιπολίτευση αυτά τα 2,5 χρόνια. Χρησιμοποίησε κάθε μέσο, ακόμα

και τα δημοτικά , τα γυμνάσια και τα λύκεια. Κάλεσαν αλλεπάλληλες φορές ακόμα και δεκάχρονα παιδιά να εξεγερθούν για να ανατρέψουν την κυβέρνηση»

Συνεχίζοντας είπε για όσα πέτυχε  η κυβέρνηση  Σαμαρά, ενώ τόνισε ότι τη στιγμή που όλα έδειχναν , μετά από έναν δύσκολο ανήφορο που διέλυσε οικογένειες ,  ότι η Χώρα βγαίνει από στον ίσιο δρόμο, η αντιπολίτευση μας οδήγησε δε πρόωρες εκλογές.

Ο κ. Αναστασιάδης  ανέφερε  ότι είναι ένας από αυτούς που πίστεψαν στο Ευρωπαϊκό Όραμα του μεγάλου εθνικού ηγέτη Κωνσταντίνου Καραμανλή  και συνεχίζει να το πιστεύει. Υπογράμμισε στη συνέχεια ότι αν αναγκαστούμε  να βγούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το αποτέλεσμα θα είναι μία άτακτη έξοδος , δηλαδή Εθνική καταστροφή.

Αυτό για να το αποτρέψουμε πρέπει να στηρίξετε με την ψήφο σας το κόμμα μας  είπε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής εισπράττοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων  , καθώς για ακόμη μία φορά άκουγαν σταράτα λόγια και πάνω από όλα αλήθειες.

Όσοι ξέρουν τον Βουλευτή γνωρίζουν ότι δεν λέει μισόλογα, δεν κρύβεται πίσω από τις λέξεις, γι αυτό κοιτά στα μάτια όσους τον στήριξαν και τον στηρίζουν.

Κλείνοντας, κοιτώντας στα μάτια τους φίλους , τους συναγωνιστές , τους συνεργάτες , όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους είπε: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να διαλύσει την Ελλάδα μας. Έχουμε πίστη σ’αυτό. Η θέληση. Η αποφασιστικότητα. Η αγάπη για την πατρίδα, είναι η τεράστια δύναμή μας. Δίνουμε τη μάχη με ενότητα και ομοψυχία. Και θα την κερδίσουμε. Δίνουμε ισχυρή  εντολή στον Αντώνη Σαμαρά. Δίνουμε τέλος στο δράμα του λαού μας. Όλοι μαζί σηκώνουμε ξανά την Ελλάδα στα πόδια της. Καλή δύναμη. Καλό αγώνα. Σας ευχαριστώ».

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Ο Γιάννης Καραγιαννίδης Αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη Κεντρικής Μακεδονίας

Ο δημοτικός σύμβουλος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιαννίδης, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα ως αντιπρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΑΣΠΚΜ). Η εκλογή του έγινε